![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kirli bir çocuk yüzü oluyorum seni özleyince.. |
Ben öyle hüznümü anlatmayı sevmem. Pencereye yanaşır yıldızları seyrederim... Bir onlar Bir de Gözümden içime akıttığım yaşlar bilir... |
Alıntı:
|
Ne elemler yaşanır bu alemde Herkes kendi kaderinin içinde Herkes kendi imtihanlarının süzgecinden geçer,,, |
Sahi özlemek neydi? Hani sevdiğini görememe eksikliğimi Yoksa Boğazının kuruyup dilinin dolanma şeklimi Yada Ağlamak isterken kanatmak mı Göz bebeklerini |
Öyle bir geliyorsun ki aklıma, Bıçağın bıcağı bilediği gibi. Ve öyle çok özlüyorum ki seni, Tıpkı o bıçağın kemiğe dayandığı gibi... /♡\♤/♡\♤/♡\ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkez birbirini özler ,, Ama kimse arayıp sormaz // Sorduğunda Aklındasın,, Baktığında ise unutalı yıllar olmuş... ================= |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve bir duâ düştü dilime.. Ben seni bana sevdirene emanet ettim… |
insan yanında olduğundan değil ,, Kalbinde olduğundan emindir... klpp//klpp//klpp//klpp/ |
İyiki var dediklerim /Yanımda, Keşke olsaydı dediklerim /İçimde. Hiç olmasaydı dediklerim /Aklımda Hep olsa dediklerim /Kalbimde... |
SAAT: 14:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.