![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne herkes bir şeyin bedelini ödüyor , , Bazen seçtikkerinin, Bazen seçmediklerinin, Yorma kendini... Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninld gelsin ....! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sebepsiz gözyaşı dökmek istedi gözlerim. Neden diye soramadım Görmek isteyipte göremediğine ağlıyor gözlerim. Yeter artık diyemedim Belli ki çok özlemiş... Belli ki ağlamak istemiş isyan mı bu... ... Yoksa bir haykırış mı Anlam veremedim Yüreğimi dinliyor artık gözlerim. ... Anladım ki ağlayan onlar değil... Sana HASRET kalan YÜREĞiM.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sessizliğim ümitsizliğime mağlup enkaz yüreğim yalnızlığına emare... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Solan bir gül gibi dağıldık...!! |
Sana yazılan her bir satır, Dipsiz kuyulara düşen biçare nefesimin yankısıdır. Bil istedim.. |
Bazen dur demek yetmez Gidenin ardından Giden mecbursa gitmeye Ve ben mecbursam kalmaya Ve hiçbir söz yetmez gideni durdurmaya Gitmesini istemeden gönderdiklerin Ve gel desende getiremediklerin Olmadan mecbur kalırsın yaşamaya Hayatın temel kuralıdır belki ama Her şeye rağmen seven bırakmayandır... |
SAAT: 14:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.