Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Sol yanımın kalabalığın da ki eksiğim.. Yalnızlığıma armağan edilmiş fazlam... Yüreğime iliştirilmiş Gül-i Yarem... Söyle bana; Sen hangi Yar'aya vurulmuş neştersin... Hangi Günahın sevabı, Hangi Duanın Kabulüsün |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yine Kalemim Yüreğimin Sancılarına Esir Düştü |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen sığınmak istersin* Bir yüreğe… Anlık mı, ömürlük mü Ne istediğini bilemezsin. Geçmişte yaşananlar, Gelecekte olacaklar önemsizdir… O an için sığınmak istersin sadece… Belki yağmur dinene kadar, Belki de sonsuzluğa kadar…* |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen öyle özlenir ki insan… Özlenen bilse, yokluğundan utanır. |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Ne kadar uzak olabilirsin ki , en fazla elimle kalbim arası kadar.” |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sus dilim. Sus şimdi. zaman sükut zamanı… yüreğini sıvazla “ vâv “ ile, Sonra da gülümse “ elif “ bereketiyle… |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni sessizken, Sadece önemseyenler duyabilir! Kırık Dökük |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim bu halim kafes de bulunan kuşa benzer. Eyy gönlümün kuşu gizliden uç o yare... __________________ |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağ elimdeki senin! Tabi sol elimdekini kırmazsan... |
Cevap: _inciten satırlar_ Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen ki dua idin, Ben sana amin olmak istedim.. |
SAAT: 12:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.