![]() |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Boşuna keşke demenin Zaman tersine dönse demenin Artık hiç faydası yok... Anladım ve kabul ettim Sen benim kapanmayan yaram ve de... İmkan'SIZIM'sın... (B.Gökçe) |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adına dua denilen yakarışlarına beni de kat, İçinde adım geçsin masumca… |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... Nereye atsam elimi Kalp kırıkları batıyor avuçlarıma, Her adımda taştan da ağır, Sözler takılıyor ayaklarıma. Duymazlıktan gelebildiysem ne ala, Bakıyorum bu senenin hasadı da hüzün... Ne koyacak yerim var artık, Ne de toplamaya mecalim.... Alıntı... |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Acı diner, gözyaşı da.. Özlem bile azalabilir de bir tek anılar mı kalır yerli yerinde.. ...Nazan Bekiroğlu |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neye Yaklaşsam Sonu Ayrılık ve Kırgınlık.. Anladım ki MEVLA'dan Gayrisine yokmuş yakınlık... |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yormak istemiyorum artık kimseyi, yorgunum zira. Kelimeleri yan yana getiresim yok kendimi anlatmak için. Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek için.. Hiç söylenmemiş sözler duymaya ve yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var. Yetmiyor bildiklerim... Can Yücel |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... Yürek yanmadıkça sebepsiz yaşarmaz gözler.. Özlem vardır, hasret vardır, acı vardır, hüzün vardır... Gözlerden düşen her damlanın Gökteki yıldızlar kadar sebebi vardır. Yürek yanmadıkça sebepsiz yaşarmaz gözler... Alıntı... |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Düşün Olmaktan Yoruldum, Artık Yaşamayı Bir Düşün! alıntı |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eylül’dü Dalından kopan yaprakların Sararan yanlarına yazdım adını Sahte bir gülüşten ibarettin oysa... |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HÜZÜN Gönülden çekilen bir besmele, Bir bardak demli çay, Güzel bir kitap, Şimdi kimse etmesin bana Hitap, Dinlemem! Dünya yine bana dar; Bak sensiz geçiyor yine Sonbahar. Hüseyin Muharrem Arat Mavi Kubbe |
SAAT: 00:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.