![]() |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüznün bir adresi yoktur ... Gelir en ummadığın zamanda seni bulur... Bir ilacı devasıda yoktur... Yüreğine sürüp acıyı dindiremessin Ne geceleri uykun gelir ne huzurlu kapanır gözlerin Rüya görürsün hüzün çiçeğin boy vermiştir.. Yüreğinde bir acıyla uyanırsın... Gözyaşların eşlik eder acılarına... Ne gökyüzünü ne maviliğini görür artık gözlerin.. Sadece karakapkara bir geceyi görürsün Güneş'e kaparsın perdelerini... Unutma... Hangi gün gece olduda gün sabahla buluşmadı.. Şimdi yaralarına Allah kelamını sarma zamanı Şafi ismiyle şifa bulma zamanı Allah de şifa olsun Allah de rabbim yaralarını sarsın.... Hadi vazgeçme ... |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dualarla sev derdi MEVLANA.. Dualarla sev ki, Aşkın imana gelsin..! Hakiki Aşkı tatsın yüreğin..! O zaman biz de dualarla sevelim gelin hadi.. Ya Rabbi gönlümüze senin sevdiklerini düşür...! |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dost İki saka –su satıcısı- yolda karşılaşırlar.. Biri diğerine: “Kardeş, bana kırbandan bir tas su verir misin? Çok susadım.” der. Öteki şaşırır; “Be şaşkın. Bende kırba varsa sende de kırba var. Neden kendi kırbandan doldurup kendi suyunu içmiyorsun?” Cevap dikkat çekicidir: “Haklısın kardeş, bende de su var sendeki gibi, ama ben kendi suyumu içmekten bıktım.” |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Islak sokaklar mevsimindeyiz artık. Bu şehre yağmur yağar, Yüreğimize hüzün…” |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün ağır gelir yüreğe, ama en güzel duayı ettirir sahibine . |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... hüzün yine coktün geceme... elinde bir fener beni mi arıyosun geldim geldim iste kollarına... muhabbetimiz gozyası senin ile agladıkca cızıyorsun resmimi kazıyorsun ilmek ilmek beni ne zaman ugrasan gonul yareme dayan diyor bir ses dayan! hakaşığı |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbi olanların çok az olduğu bu yitik çağda, Hüzünlenmek bir ayrılacaktır, Hüznü taşımak da Senai Demirci |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sözün dağınıklığı, kalbin perişanlığındandır.. . .Sadık Yalsızuçanlar |
Cevap: Hüzündür Kalbimin Sesi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ne güzeldir, anne ve babanızın hala çaldığınız kapının arkasında ya da hattın öbür ucunda olması.." Ayşe Kulin |
SAAT: 00:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.