Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Cümlelerimi toparladım... Bi kaç harf sığmadı kağıda, yazmadı kalem... Sen eksiktin mesela... . Önce çayı sevdim, sonra seni, yine seni, ve hep seni sevdim. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ah şimdi bir bardak çay olacaktı demli. Bi’de şeker gülüşün katılacaktı çayıma. Ne iyi gelirdi yaralarıma… '... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. .İnce belli bir bardakta çay içelim gel..! Maksat çay içmek değil zaten, sen gel... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay Koy Azizim Herşeye yeniden Başlıyoruz... Umudumuz Dua olsun, Avuçlarımızdan Allah a Yol Bulsun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hiçbi masal Uyutmak için söylenmemiştir Vakti Gönlü Hâli hoş tutmak içindir Boşa Masal anlatma bana İki çay söyledim demlisi benim Gel.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Eski de mi kaldı; Şu sözler ”- Dedem: çayı demle kızım.. çünkü misafire CAN gerek, CANA MUHABBET…” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dedim çay içer misin? Dedi yanımda olursan Dedi çayın yanında ne var Dedim yanım var Dedim çayı nasıl alırsın? Dedi elinden olursa Dedim ölürüm sana Dedi ömürsün bana !. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gel demlenelim yarim, İki yürek bir çay bardağında ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. '' Bir çay ver âzizim ; Duamızda yaşayan insanların duasında olmadığımız için ... Bir çay ver âzizim ; Hüznüm , tebessümü geçtiği için .... Bir çay ver âzizim ; ALLAH'tan başka kimsemiz olmadığı için ... Bir çay daha ver âzizim '' |
çayı içelim iki hoş muhabbet ile hoş gönül ile kırmadan,kırılmadan nasip alsın gönüller vefadan,dostluktan hiç fena olmaz,,,:-) /cic/ek//cic/ek/ |
SAAT: 05:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.