Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dertlerin dili olmuyor ki; En iyisi bir yudum çayı yüreğe çekip, Âh ile _____ Susmalı.. |
Güzel ahlakın çay içmeye de faydası vardır; Kaşığı yavaşça karıştırır, ilk yudumdan önce besmele çeker, küçük bir yudum alır sonra gözlerinin içine bakarak "eline sağlık" der... hayırlı geceler |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. kimi bir dua, kimi bir hüzün, kimide bir dem katar çaya..... .... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay birçok dilde Üç harftir Benim dilimdeki AŞK gibi… Ve karşılıklı içilirse CAN olur. SEN gibi değil, BEN gibi değil, BİZ gibi… Bedirhan Gökçe |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Vuslat" Nedir Bilmem Ama; "Hasret" Seninle Benim Aramdaki Yoldur... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İlâcı olmayan bir hastalıktır özlem. Öyle ki içtiğin çaya bakınca bile gelir aklına .... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Açık çay içerdi hep,demli olunca bardağın diğer tarafından beni göremezmiş, Öyle derdi…” (Cemal Süreya) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kar çay'ın buluşması, Biliyorlar birbirlerinin sonu olacaklarını.. Çay eritecek kar'ı,Kar soğutacak çay'ı Ve çay şöyle diyor,gelinliğini giymiş kara; Yan yana imkansız olsakda, Birlikde tükenecek kadar gerçeğiz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hiçbir şeyi, özlediğin şeyden daha çok sevemezsin…” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her dem, Vakit lazımdı bize ... Biraz düşünmeye, Biraz çay içmeye ..... |
SAAT: 06:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.