Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dertlerin dili olmuyor ki; En iyisi bir yudum çayı yüreğe çekip, Âh ile susmalı .. Çünkü; Uzun lafın kısası, Ah’tır. Ve her ah’ın sesini duyan Allah’tır… |
"İlacı olmayan bir hastalıktır "Hasret" İçtiğin çay'da , Söylediğin türküde bile aklına gelir.." |
kimi yalnızlığıyla kimi hasretleriyle kimi hüzünleriyle çayını yudumlar içinden özlemler geçerken,, |
Bir bardak demli çay'da Sakladım söyle(ye)mediklerimi !! Bu yüzden; Bütün çay'lar Demli... Sevda senli... |
çaylar demli koyup koyup içiyorum ama sensiz.... |
Bizim dünyamızın merkezi yoktur ! Mahellemizin cami'si,secde'mizin kıble'si ,çay'ımızın dem'i,Birde yarin elleri.... |
//..sor bakalım...// çay içtiği biri varmıymış..? //Gönlünü, gönlünde demlediği, Gözlerinin ,gözlerine aktığı..( Hayatına iki şeker kattığı, Birisi varmıymış,, Sor işde...cycicekver |
Hayat bir çay'dır insan ise şeker , Sen karıştırdıkça ,hayattan tat aldığını sanırsın.. Hayatın seni erittiğini ancak çay bitince anlarsın... |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’Basit yaşayacaksın basit Sanki bir gün yaşamın sona erecekmiş gibi basit, Çay, Simit ve Peynirle.’’ Nazım Hikmet Ran |
Ben ;sıcak olan şeylerin dostluğunu severim.. Bir bardak çay; Bir fincan kahve gibi.. Soğuk olan şeyler üşütür bilirim.. Sevgisiz bir yürek; Merhametsiz bir vicdan gibi... |
SAAT: 08:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.