![]() |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susmak insanın içiyle konuşmasıymış. |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen susarsın ya, Konuşmak istemezsin, Öyle kalakalırsın, Hani bırakıp giderler ya seni bir başına, Ya da sen öyle hissedersin. Kalakalırsın. Kelimeler boğazında düğüm, Söylesen çağlayanlar, şelaler olur, Yalçın kayalardan dökülen, Ya da yıldırımlar, şimşekler olur, Gökyüzünden yere çakılan. Ama susarsın ya işte, Bakakalırsın, gidenlerin arkasından. İçinde bir dolu dünya, Ama gözlerinde boş bakışlar. Ellerin yumruk olmuş, Dizlerinin bağı çözülmüş, Oturduğun yerden kalkamazsın ya. Dilinin ucuna gelenleri yutarsın, Sebebi yoktur, Bazen sadece susarsın... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne garip sıkıntıdır, şu suskunluğuma en uygun makamı bulamamak... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan sustuğu zaman, Yürek konuşmaya başlar Ve , En çok istediği ne varsa o diline ,yüreğine gelir... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Hayatın en hüzünlü anı, mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın andır.'' |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her susuşun bir cevap olsun, Her susuşun sabrın olsun, Her susuşun duan olsun, İçten yakarışının adı olsun susuşun… Şems-i Tebrizi |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan; kırılıp incinmelerini toplayıp onlardan suskunluk yapıyor. |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hep "sus"dedi hayat, İçimize konuşmamız bundan... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçimde okadar cümle varki konuşulacak Bir cümlesi bin keskin bıçağa bedel olacak.. Ben sükutu elbise misali bürünmüşsem Rabbim sen konuş diyedir.. Ben "susuyorum"Rabbim Söz senindir .. |
Cevap: su-su-yorum ! Ben susuyorum da Söz rabbim senindir |
SAAT: 22:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.