![]() |
Cevap: su-su-yorum ! Bende bazen mantigimi ameliyatla aldirmsyi dusunuyorum |
Cevap: su-su-yorum ! Biraz yağmur yağsa diyor şair... /Ağla! Diyorum / Biraz anlatsam kendimi diyor damlaya... /Sus! Diyorum / Biraz kış olsa diyor bu mevsim... /Gideyim! Diyorum / Biraz gidiyorum şimdi...Şairim! Gidiyorum... Ama üşüme... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anlatmayı beceremeyenler, S u s a r l a r... Anlatmaktan vazgeçenler, S u s a r l a r.... Anlaşılmayacağına karar vermiş olanlar, S u s a r l a r. |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: su-su-yorum ! susuyorum nasılsa anlamayacaklar.... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sustum...! Tuz basıp yaralarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum! Tam acılarımı haykıracaktım ki sustum...! Bir çığlık kanıyor demedim en derininde yüreğimin... İçimdeki volkanları boğarak sustum...! Açmadım kimselere yüreğimi...! Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum...! Hüznü yüzümde acıları gözlerimde topladım sustum...! Bir ah sürüp dudaklarıma... Ne kadar susulacaksa o kadar sustum... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Okuduğum onca kitap ve konuştuğum bir çok kelime bana, susmanın en büyük ilaç olduğunu öğretti . . " Mehmet Deveci |
Cevap: su-su-yorum ! su damlam çok güzel konuc*c*c*c*c* beni aldı götürdü derin duygulara bazen susmamak hep haksızlık karşısında susan yani içine atılıp bastırılmış duygulardır ben de dostlarımın hatrı için su-su-yo-rum |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susmak ne güzeldir; muhatap arifse edep, âşıksa ifade, ahmaksa cevap." Serdar Tuncer... |
Cevap: su-su-yorum ! Ve insan SUSAR.. Gözleri konuşur... Yüreği konuşur... __KADERi KONUŞUR___ |
SAAT: 17:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.