![]() |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Islak bir duadır suskunluğum, Cehennem değse kurumaz. |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Zaman SEN Olmayınca Geçmiyor, SEN Olunca da Yetmiyor… SUSUYORUM ...! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SUSARIM ben..! KELİMELERİM, sevdiklerimin yüreğinde CÜMLE olmuyorsa eğer..! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan; hep “BİLMEDİĞİNDEN” değil ya, bazen de “BİLDİĞİNDEN” susar. Edep bilir, susar… Sabır bilir, susar… Saygı bilir, susar… Sevgi bilir, susar… Bazen de anlayanı olmadığını bilir, susar… |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Gece ile gündüz arasında, Postacısıyız kendi ömrümüzün... İçimizde yazdığımız mektupları taşırız, Adresi belli olmayan umutlara... Hepimiz masa üstünde , Boynu bükük kalmış birer kağıt, kalemiz aslında, En çok ta, sustuklarımızla...'' |
Cevap: su-su-yorum ! ''Kerbelaya düştü yüreğim ey yar...! Zeyneb'in feryatları gibi, içimde çığlık atan suskunluklarım var...! " |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayallerimi sevda yapıp cesedimi yüreğime yükledim sustum Sustukca içimdeki gül ağladı,içimdeki ağlayan güle kırılıp sustum Yaralı yagan yağmurların gözyaşları gibi topraklara gömüldüm sustum İçimdeki herşey sustu, konuşur benimle gözyaşlarım.. |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dilimin susması bir şey değil, Sabrım susarsa; tüm dillerde beni duyarsın. |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mahşeri bekliyorum.. Söyleyecek çok sözüm var orda.. SEN sıratta yürürken ayağına BEN takılacağım.. Ve düşeceksin SUSMALARIMIN ortasına.. Yanacaksın YALANLARIN kadar ! Hakkım kadar acı çekeceksin. Sakın sorma bu yüreğe ne kadar acım dokunmuş olabilir ki diye.. Sen anlamazsın,sadece bekle diyorum.. SUSMALARIMIN ardında bir CEHENNEM saklıyorum... |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonra Oturup Hüngür Hüngür Ağlasam . Boş Geçirdiğim, Bağırmadığım, Sustuğum Günlere . . |
SAAT: 18:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.