![]() |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sustum.. En “VaV“ halimle sana sevdana sustum… Çünkü sen; Umut oldun ”VaV“ hali yalnızlığıma.. “Elif“ oldun Can'ı sende saklı yarınlarıma.. Gül oldun dalında “cennet“ yazılı kavuşmalarıma.. |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Allah de ve sus ! Başka hiçbir şey söylemeye değmez.." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kırılmış biri....; Çok güzel Susar..... Her şeyine hasret kalırsın.....! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İnsan; bir gözlerine dolanı, Bir de yüreğinde, Kördüğüm olanları anlatamaz... Sadece; Susar, susar, s u s a r.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Anlatmaya kelimelerin yetmeyeceği yorgunluklarım ve kırgınlıklarım var ... ben hepsine 'neyse' deyip SUSUYORUM." |
Haykırırcasına susmak nedir hiç bilir misin..? Ya da avazı çıkarcasına sükûta gem vurmak... İşte sensiz geçen her lahza benim suskunlukla arkadaşlığım demekti... ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] _//Ne kadar sustuysam, çığlıklarım parçaladı nefesimi... "Nasılsın" sorusuna, Ö L Ü Y O R U M diyemedim..___/ |
Sanır mısın ki; Ölüm, bir son oluş ya da bir yok oluş..? Cennet değil midir bizi kavuşturacak, işte budur asıl iş... ( snnclk ) [ Umarım oluyordur ] |
Ve iç ses fısıldar ; Suskunluğum Sana vurgunluğumdan .. |
Susuyorum, sustukça büyütüyorum acılarımı. Acıtmaktan korkarken kanatmak düştü yüreğimi. Yüreğim kanarken de SUSMAK düştü payıma.. |
SAAT: 22:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.