![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sustum; dilimdekileri değil, yüreğimdekileri söyleyememekten... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Anlatamam, Susarım söyleyemem. O' na sorun, O' bilir beni. Kar yağmış ağustosuma, Görmez mi.? Adım söylenmiş toprağa, Duymaz mı..? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "İnsan; bir gözlerine dolanı, Bir de yüreğinde, Kördüğüm olanları anlatamaz... Sadece; Susar, susar, s u s a r..!" |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Susarsın. Oysa ne çok boğuldun suskunluğunda.. Tarık Tufan |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir bildiği yok konuşanların, bilenlerse susmakta... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sus dilim.* Sus şimdi. Zaman sükut zamanı…* Yüreğini sıvazla “*vâv*“ ile, Sonra da gülümse “*elif*“ bereketiyle… |
o kadar konuşulacak şey var ki insan yine de susmayı yeğliyor biliyor ki.... konuşmaktan ziyade susmak daha evladır,,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nereye çevirsem yüzümü, Hep şu cümle dikiliyor karşımda; "kader size susun demişse, bağırmayın..!" |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aramızda susulmuş sözcüklerin hesabı Seni bana getiremeyen adımların izi kaldı |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bildigim hiç bir söz hiç bir cümle Anlatmaya yetmezdi bendeki yerini ve ben de; "Allah" dedim Sustum ..... |
SAAT: 22:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.