![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. sustum .. kısmet dedi .. ben bekledim o bekledi ..Allah gönüllerde olanı en iyi bilendir |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sus dedim yüreğim. Sus! Açma yüreğinin dil'ini kimseye. Sıkı tut dil'ini biraz. Bak gördün mü ? Yine ne " yalnızlıklar " açtın başına! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkesin bir "geçmişi" var, Birde "geçmemişi" Susuyorum.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sana toprağın arasındaki çatlaktan yağmura bakan bir ölünün sözleriyle susuyorum. Konuşsam dilimi mimleyecek yağmur halkaları. Aşktan yanan kalbime buz düşleri üşüşecek. Susmalıyım yâr. Bağıracaksam sana mahşerin on beşinci günü. Susmalıyım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. " Bu Kadar..Bu Kadar mı ? " Dedim Yüreğime. " Varma Üstüme " Dedi... "/ susuyorum/" |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sus dedim yüreğim. Sus! Açma yüreğinin dil'ini kimseye. Sıkı tut dil'ini biraz. Bak gördün mü ? Yine ne " yalnızlıklar " açtın başına! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Özlemek kadar erbabı değilim kelimelerin Özledim der susarım Susar çekilirim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sustukça, Semâ kalbime hicrânı fısıldar. Gül, ismini; bülbül, o güzel ânı fısıldar. Derler ki; gönül derdine tek çâre unutmak; Heyhat! Unutmak bile cânânı fısıldar.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sus Yüreğim Sus. Çığlık çığlığasın yine... Senin bayramın ebediyete... Dünyadakini bayram zannetme...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sustuysam, Rabbime bırakmışımdır. |
SAAT: 22:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.