![]() |
Susuyorsak çoğu şeylere ,bir şey bilmedigimizden veya saf olduğumuzdan değil,, Allah'a havale ettiğimizden ve vekilimiz olarak ona bırakdığımızdandır... |
Öyle bir susar'sınki bazen, Sen susarsın kalem konuşur Feryat figan döker içini İnzivaya çekip yüreği.. Tuttuğun ne varsa içinde Salıverir hesapsız satırlara Dil susarsa, Kalem konuşur Sözlerin konuşur Yüreğin konuşur.. |
İnsanın bazen ne kadar susmaları oluyor İçini acıta acıta,,, |
Susmak, konuşmaktan daha kıymetlidir, hayırlıdır. Söz bitebilir, fakat sükût hiç bitmez. Çünkü susmak, dünyanın en uzun cümlesidir. |
Bogazim da düğümlenen sözcükler var , Ama gel gör ki herşey ; Bir cümleyle ifade edilmiyor, Bazen sabrın ,bazen insanlığın Bazen de ; Mecburiyetlerin önüne geçilmiyor / susuyorum... |
Sustum; dilimdekileri değil, yüreğimdekileri söyleyememekten... |
Neyi susarsan sus, ama hep beni söyle olur mu? hep beni söyle, içinde kalmasın... |
“ . Bazen her şey için artık çok geçtir SUSARSIN. Bazen hiç kimseye hiç bir yere ait olmadığını anlar SUSARSIN..! Bazen yitip giden geçmiş için SUSARSIN..! Bazen de gerçekten konuşmaya gücün kalmaz, kelimelerin tükenir SUSARSIN..! Bazen Hasretlerine, özlemlerine karşı koyar SUSARSIN...!! Bazende çaresizliğine boyun eğer ister istemez SUSARSIN. _✍️ |
Sustum _____ Ana dilim ,"Hasret" oldu... |
Sözler bitince değil , Yüreği yakan kelimeler birikince Suskunluk başlar.... |
SAAT: 18:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.