![]() |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir türlü yazamıyorum sustuklarımı ! Kalemim mi korkuyor kırılmaktan, yoksa yüreğim mi bilemiyorum.. ...Mustafa Asım Yıldırım |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susmak!!.. Bazen hata' dır.. Bazen haya' dır.. Bazen Aşk' tır.. Ve.. Bazen ''sükutta'' saklıdır, En derin kırgınlıklar... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçerime dua etme isteğini koyup Bunu da kelimelerime Cümlelerime ve de Ünlemlerime düşüren Sahip! Yüreğimdekileri cümle mi yapabilirim sen izin vermeyince Aklımı, fikrimi ve de hayallerimi mi tasavvur edebilirdim Sen istemeyince Açmasaydın yüreğimi Çözmeseydin dilimi Göğsümü genişletmeseydin "Sen" mi diye bilirdim sensiz Beni benliğin karanlığından kurtar Ey Hakim’im "Ben" dedirtme kıtmire heveslilerine Düşen kelimelerimi diyorum Rabbim Sahibim Her şeyim, Hayra çalmayacaksa yönümü Demiyeyim ! Demiyeyim işte susayım Meryem gibi… Mehmet Deveci |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sustum.. Çünkü konuşsam yüreğimden dökülenler Senin yüreğini kıracaktı.. Ve ben buna dayanamam |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk; susmaktır Ey Sevgili! Onun güzelliğini, iyiliğini tarif etmeye gücün yetmediği an susmaktır. Kelâmın, kalemin, sözün tükendiği yerde, manayı sessizliğe yükleyip susmaktır. Artık sustum Ey Sevgili. Bilesin! Aşk dediğin susup beklemektir, Aşk dediğin.... Mustafa Türkarslan |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sustum ve sana havale ettim ^^ Rabbim ^^ Bilirim ki sen her şeyin en iyisini bilensin Karşılıklarını ben değil sen verirsin . |
Re: Cevap: su-su-yorum ! c*ArO* Alıntı:
|
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Susuşları ve istemsiz veda edişleriyle tamamlanmamış bir cümledir insan . . ” Tarık Tufan |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birlikte gülüyorsanız bu Mutluluktur. Birlikte ağlıyorsanız bu Dostluktur. Ama birlikte susuyorsanız bu Sevgidir... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sükûtunda sesi var ama, Onu anlayacak yürek lazım. |
SAAT: 15:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.