|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 09 Eylül 2014 (21:29), Konuya Son Cevap : 23 Kasım 2024 (22:24). Konuya 234 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Eylül 2014, 21:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | su-su-yorum ! /medineweb su-su-yorum ! /medineweb Sana; kır çiçeklerini anlatacağım, hani dört yapraklı yoncayı, umarsızca ezdiğin! Sana; meleklerden bahsedeceğim seni hiç yalnız bırakmayan! Sana; şükürden bahsedeceğim elhamdülillahın sırrından! Sana; taşlardan bahsedeceğim, bir taşın gücünü gör ve anla diye! Sana; yokluğu anlatacağım, varlığı anlamanın en kısa yolu diye! Sana; bir resim çizeceğim mutluluğun resmi olmasa da hüznü öğrenebilirsin belki! Sana; beni anlatamam onu sen keşfetmelisin! Sana; bir oyun öğreteceğim, sırf arasıra kaybetmeyi bil diye! Sana; dua etmeyi öğreteceğim, sohbetin en güzeli o diye! Sana; nefes almanın ne tür bir borç olduğunu anlatacağım, borcunu ödemeyi şimdiden düşün diye! Sana; ateşten söz edeceğim, gerçekleri unutma diye! Sana; cennetten bahsecedeğim, neyi isteyeceğini bil diye! Sana; rahmeti anlatacağım, ne olursa olsun umudu yitirme diye! Sana; sabrı öğreteceğim, en büyük erdem diye! Sana; aşkı öğretmeye çalışacağım, bazı şeylerin kesinlikle öğretilemeyeceğini anla diye... Sana; gurbetten bahsedeceğim, yüreğimdeki gurbetten... Ama şimdi değil! Şimdi Su-Su-Yorum! Çünkü sükûtu öğrenmeni istiyorum... "Alıntı"
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 283 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2951 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 179 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 216 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 213 | 16 Mart 2024 15:39 |
09 Eylül 2014, 22:53 | Mesaj No:3 |
18 Aralık 2010 | Cevap: su-su-yorum ! su-su-yorum !
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Eylül 2014, 16:26 | Mesaj No:5 |
18 Aralık 2010 | Cevap: su-su-yorum ! Bazen çok fazladır tek bir sözcük; Bazen de yetmez cümleler.. Bazen coşar yürek haykırır çığlık çığlığa Bazen de Susar.. Susar.. Susar.. Belki yorgun.. Belki kırgın.. Belki vurgun.. Belki dargın..
10 Eylül 2014, 19:43 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: su-su-yorum ! Sorarlarsa beni sana ; Sevilmeden seviyordu de ! Ne kadar saftı de ! O kadar çok seviyordu ki kaldıramadım de ... İçinde bir ateş yaktım hala yanıyor de ! Gitmeyince aramayınca eridi bitti de ! Bi de dünyası vardı Onuda ben kararttım de ! Kendi elleriyle bir" çukur kazdı, ben de gömdum de... |
10 Eylül 2014, 19:50 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 31885 Üyelik T.:
07 Ekim 2013 | Cevap: su-su-yorum ! Susuyorum Cümlelerim küsüyor yalan dünyaya Bekliyorum Sabredenlerden olmak muradıyla Biliyorum Acıdan geçer sana gelen yollar Ağlıyorum Farketmeden ben bile ve farkettirmeden kimseye Kaçıyorum Seni üzecek ne varsa uzak kalbim onlara Yürüyorum Melekler saf tutuyor benimle Seviyorum Ve senin hoşnutluğunu diliyorum sadece Duruyorum Huzu...runda secdeye ,derdimi sana açıyorum Ey Rabbim ,Gözyaşlarımda umutlarımı büyüten kalbimin tek sahibi Hoşnutluğunu diliyorum sadece..
__________________ '' Eyy Sükutum...! İçinden Duyduklarını, İçinden Söyle..! Dile Gelen Her Söz Köle Eder Kendine...'' |
14 Eylül 2014, 03:14 | Mesaj No:8 |
26 Nisan 2013 | Cevap: su-su-yorum ! Yazıyorum siliyorum Yazıyorum siliyorum Yazdıklarımı sen, Sildiklerimi ben biliyorum... (B.Gökçe) |
14 Eylül 2014, 21:08 | Mesaj No:9 |
18 Aralık 2010 | Cevap: su-su-yorum ! Sayısız susmalardır dilime düğümlediğim. Ama sen susma. Sen susunca bende tüm kelimeler idama hüküm giyiyor… Ey.!, Düşlerin de düştüğüm, yüreğine gömüldüğüm ne çok yakın, ne çok uzaksın bana. Bir adımlık yakın, bir ömür mesafelik uzaksın bana. Diyorum ya hep sana, Götür beni herkesten, Ötesi; Kendimden. Ne sesime bir .ses, Ne yüreğime bir el değiyor. Susuyorum. Kadere razı gelmek midir bunun adı, Bilmiyorum
17 Eylül 2014, 19:32 | Mesaj No:10 |
26 Nisan 2013 | Cevap: su-su-yorum ! Karşındaki duymak istemiyorsa, Sen istediğin kadar bağır... Gözyaşı çığlık ... Vicdan duvar...! (B.Gökçe) |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |