![]() |
RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rabbin sana karşı anlayışsız değildir... Ayrılıklara ve vedalara üzülüyorsun... Sevdiklerin gidiyor,sevenlerin uzaklara dağılıyor;kalbin acı çekiyor ağlıyorsun. Merak etme...Seni var eden RABBİN kalbini de biliyor... Acı çektiğini senin bildiğinden daha çok biliyor.... Herşeyin dağıldığı gün,her işin sonlandığı gün,sana ve sevdiklerine sahip çıkacaktır. Uzaklara gitmene gerek yok; Her gününü 'gün'eden, Sabahı pencerene getiren, Gündüzü sana aydınlık eyleyen, Geceyi uykunun ve dinlenmenin döşeği eyleyen O'dur... Akşamın gelişiyle veda eden günü,yeni bir sabahla sana getiren, sana bütün zamanlarada ebediyen sahip çıkacaktır emin ol !! Çektiğn acılara,habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil O. Yüreğinin her yangınına aşina olduğunu söylüyor... Ayrılıklarına ve sıkıntılarına metal soğukluğundaki plazalar gibi umursamaz değil O. Yitirdiklerinin hepsini sana iade edeceğine söz veriyor... Sevdalarına ve özlemlerine,çok seçenekli sınav kağıtları gibi tatsız ve tuzsuz formuller sunmuyor... Seni herkesten çok anlıyor,seni senin kendini düşündüğünden çok düşünüyor.. Senai Demirci |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] elimden gelen birşey yoktu, ben de kalbimden geleni yaptım DUA ETTİM... |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatta sadece kolay olanı yapmaya gönüllüyseniz, hayat gittikçe zorlaşır. Zorlu yolu seçerseniz, önce zorlaşır ama sonra gittikçe kolaylaşır. Sizin seçimiz hangisi? Mümin Sekman |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah ' inşaAllah ' diyen kulundan asla vazgeçmez. ' inşaAllah ' demek ; - hoşnutluk sana yakışır, sen yeterki razı ol - demektir.. |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Türk kahvesi kokusu, Kitap kokusu, Yağmurdan sonra toprak kokusu, Yeni doğmuş bebek kokusu. Allah bilir ne güzeldir CENNET kokusu ... |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk; Yüreğine Düşen Lâ`dır. Aşk; Gözlerden Akan Yaş`tır. Aşk; Tövbedir. Aşk; Duâ`dır. Aşk; Âf`tır. Aşk; Âffedilişte ki Huzurdur. Aşk; RABB`in ta Kendisidir. Aşk; Her Şeyi Senin İçin Var Ettim Diyen Rabbe, Her Şeyi Senin İçin Terk Ettim Diyebilmektir. . . |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] beklediğine değecek emin ol, ALLAH de, hayırlısı de, sabret ve seyreyle... |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben solumu sevdiklerime,yolumu ise Allaha bıraktım... O ki varacagım yeri benden iyi bilir... Ve biliyorum ki sabreden kullarına en hayırlısını verir.... |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanımda değil belki ama; Şükrümde, Sabrımda, Sevgimde, Avuç içlerimde, ... duâmda olan insanlar var... |
Cevap: RABBİN kalbini biliyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Allah insanın kalbini devamlı kontrol eder; Iyiyi isterse iyiyi, Kötüyü isterse kötüyü verir. . ” - Gavs-ı sânî k.s |
SAAT: 21:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.