|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 26 Eylül 2014 (21:18), Konuya Son Cevap : 16 Eylül 2022 (16:22). Konuya 20 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Eylül 2014, 21:18 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Dağıldım!... Dağıldım!... Şirazesi dağılmış bir kitap gibiyim! Savruldu yapraklarım... Kalakaldım öylece... Ve hangi rayiha çekti beni böyle derine?... Hangi hatıra böldü uykularımı?... Hangi ses uğulduyor kulaklarımda? Ben gecenin koynunda işte yalnız bir başıma! Ağlamak da çare olmaz böyle dağılmışlığıma... Kayboldum! Arıyorum! Kendimi kendimde bulamıyorum! Kendimden göç ediyorum kendime dönemiyorum. Herşey yabancı sanki ve herşey eksik! Tamamlanamıyorum! Kaç göç daha yaşar bu ömrüm?... Ve kaç göç daha kaldırabilir şu gönlüm? Kendimin gurbetindeyim vuslata eremiyorum! Aşk olsun! Ve and olsun geceye O'na ağlıyorum! Hicabım yüzüme perde hicranı kendim yaşıyorum! Bir el uzansa diyorum sarsa şu yaralarımı... Niyazım vakt-i şafağın koynunda... Secdelerim ıslanmış gözlerimin yağmurunda... Sırrımı söylüyorum gecenin ayazına! Sema şahit and olsun aşk diliyorum! Yanmaya talip gönlüm leylim şafak'a kavuşsun istiyorum! Tanıdık değil bu rayiha! Hatıralar da düşmez oldu artık aklıma! Bir yanım eksik zaten! Tamam olur mu bir kez daha?... Ey kalbim! Bilemem ki kaç diyar daha dolanırız böyle?... Ve kaç kez dağılıp toparlanırız seninle... Haydi yaşa şimdi bu parçalanmışlığı ve bakma geriye! İleriye üzülme! Savrulduk seninle! Dağıldı şirazemiz!. .Kederimiz kendimize! Kalakaldık öylece... Bizden göç etmeli ve yine dönmeli bize!... Şafak... "Alıntı"
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | su damlası | 26 | 2101 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 159 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 197 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 197 | 16 Mart 2024 15:39 |
Ceviz Kabuğu Suyunun Faydaları.. | Sağlık / Beslenme | su damlası | 0 | 232 | 08 Kasım 2023 19:49 |
27 Eylül 2014, 18:25 | Mesaj No:3 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Dağıldım!... Allah razı olsun.. okuyan gözlerinize yorum yapan yüreğinize sağlık...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
27 Eylül 2014, 19:01 | Mesaj No:4 |
Cevap: Dağıldım!... | |
28 Eylül 2014, 19:37 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Dağıldım!... Sanki rüzgar savurdu herbirimizi Haritanın herhangi bir yerine, İçimizdeki duygular dünyaya direk, Umut, özlem , sevgi hiç bitmeyecek gibi, Yarın bugünden güzeldir dedik. Hayaller kurduk.. Nasılda sıkı sıkı bağlıydık birbirimize, Bitmez... Bizi yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Diye beylik laflar ediyorduk. Zannediyorduk ki, kan bağı her şeyden güçlüdür. Kimimiz sıkı sıkı tutunduk buna, Kimimiz inadına dışa yönelik, Kimimiz gurura yenildik. Sanki, bir rüzgar geldi de dağıldık işte..... |
02 Ekim 2014, 14:03 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Dağıldım!... Dağıldım !... Toplansam bir ben eder mi benden Ziyanı yok !... Senden öncesinde de yarımdım ben.... |
03 Ekim 2014, 22:27 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Dağıldım!... Düşenlerle dalga geçen bir dünya burası ve ben yürümeye korkuyorum... Sık ağaçların olduğu bir ormana düştüm. Düşüncelerim arasında kaybolmuş dolaşıyorum öyle. Kaybolacağıma dair korku duymuyorum üstelik. Mutluyum ama orman iyice sıklaştı korkuyorum... |
04 Ekim 2014, 17:41 | Mesaj No:8 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Dağıldım!... "Canı yansa bile yüreğinin dediğinden şaşmayan insanlar ne güzel insanlardır. - Çocuk gibi bakar gözleri..."
06 Şubat 2015, 20:27 | Mesaj No:9 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Dağıldım!... "Ey yar ; Fatiha bütün acılara şifadır ya hani , Ben şimdi elimi kalbime koyup okusam ağrısı geçsin diye.. Sen " amin " demek için gelir misin.?"
17 Nisan 2015, 15:59 | Mesaj No:10 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Dağıldım!... Birgün gideceğim! Yol gibi, göç eden kuşlar gibi… Birgün gideceğim, Bil istedim!