![]() |
Yaz.../medineweb [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dinleyecek kimsemiz yok zaten,yaz ;o zaman kalem,kalemim !!! Sevgiyi yaz!!! Sevdiğine, Aşkını !!! yaz Görmediğine, Wuslatı yaz kağıdı Kesercesine paramparca olan Duygularını dök , sen yaz Kalem elbet,derdini anlar kağıt!!! zaten derdini bi o anlar, ve ne yazarsan yaz bi o tutar SİNESİNDE..! Murat Eroğlu |
Cevap: Yaz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni bulsam içimdeki Dalgalara Rağmen, Yüreğimin Kaptanlığını önüne sersem , Yıkılmışlıklarımı , Hüzünlermi Ve Kederimi sevginle unutsam, Sarılsam yelkenlerine , Kurtarırmısın beni bu azgın ,Okyanuslardan.. Murat Eroğlu |
Cevap: Yaz... Bilincindeyim doğan ayın, eriyen karın, akan suyun, ve usul usul tükenen zamanın.. Erdem Bayazıt [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Yaz... Bizi yıllar birde yollar ayırmış,bir dünyada sen bir dünyada ben...H.Erg |
Cevap: Yaz... Ömrümü Ömrüne yar bellediğim Can , Matemine Mürekkebi kurutdugum kalem oldun can.. Mürekkebi kan olan bir kalemle seni yazıyor seni anıyorum.. |
Cevap: Yaz... al eline kalemi , yaz başına geleni bizim oranın türküsü |
Cevap: Yaz... Alıntı:
|
Cevap: Yaz... o deyim bir kerem abi)) biliyorum ne demişler Rabbimiz ihmal etmez imtihan eder |
Cevap: Yaz... Alıntı:
|
Cevap: Yaz... tabi ki yazılmadan başa gelmez,,, Rabbinizin izni olmadan başınıza hiç bir musibet gelmez demiş ayette Rabbimiz ahanda ıspatı Teğâbun 11. ayet Allah'ın izni olmaksızın hiçbir musibet isabet etmez. Kim Allah'a inanırsa, Allah onun kalbini doğruya götürür. Allah her şeyi bilendir. |
SAAT: 01:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.