|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 19 Temmuz 2015 (22:35), Konuya Son Cevap : 23 Temmuz 2015 (11:25). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]()
Hayat emekli oldulktan sonra başlar... Abi namaz neden kılmıyon emekli oldugumda haca gidecem baslayacam.. Abla neden kapanmıyon emekli oldugumda kapanacam.. demekki hayat emekli olduktan sonra başlıyor buda takriben 55 ediyor ![]()
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() herkes içindekini yansıtmış ![]() Şairler kendi hayal dünyalarını yansıtır ... şiir anlamlı kimine göre hayatın tam ortası kimine göre yeni başlamışlık ...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]()
şimdi ben içimdekinimi yansıtdım ![]()
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
![]()
Ömür nefes aldığın süredir. yaşadığın ise o ömürde Allah ı cc andığın kadardır... kaçında fark edersen et...
__________________ Bilmiyorlar Allah'ım Bilseler Yapmazlardı... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Kara Kartal | Film Kutusu | 0 | 14 Aralık 2024 13:04 |
Yirmi Otuz Kırk Sobe!/Emine Kcmn | Emine KOCAMAN | Emine KOCAMAN | 9 | 07 Ekim 2021 20:52 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer Halisdemir Anısına) | enderhafızım | İlahiler/Ezgiler | 1 | 08 Temmuz 2017 16:32 |
Otuz İki Farz | MERVE DEMİR | İslami Kavramlar | 8 | 04 Şubat 2014 23:25 |
''Adeviyye Anısına; Erzurumda Biz Otuz Ü ç Kişydik....'' | tevhid_ | Videolar/Slaytlar | 0 | 13 Eylül 2013 13:20 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|