![]() |
Yürekten Dökülenler/medineweb Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazı İnsanın Yüreği Söz Doludur Ama Dili Dönmez Söylemeye. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayatı nede güzel özetler bazı sözler... "Fî Şemeni der Yemen'i , Der Yemen'i fî Şemeni"... (Anlamazsa yakınımdada olsa Yemen'dedir , Anlarsa Yemen'dede olsa yakınımdadır)... İsmaili Fâkirûllah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Derler Ki Gönül Derdine Tek Çare Unutmak Heyhat Unutmak Bile Cananı Fısıldar. |
. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Oysa Bir Bardak Suydu Ömrümüz Kırılınca Anladık Heyhat (Arif Olgun) |
Ne güzel özwtliyor yürekten dokülenleri satırlar.yüreğinize sağlık.hoşsefa geldinizc* |
Hoşbuldum ALLAH razı olsun forumda acemiyim hoş görün :) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İçimizdeki yangına bir ses ararken, Hep başkalarının sesiyle konuşuyoruz.Ödünç kelimelerle... N.Bekiroğlu |
. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kelimeler Kifayetsiz Kalmaz Aslında Sadece İnsan Yazamaz Bazen Yutkunduklarını (Ertuğrul Bayam) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira! kelimeleri yan yana getiresim yok kendimi anlatmak için . |
Güzel paylaşımlar için teşekkürler. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Issız Bir Adadan Gelmiş Garip Yolcuyum Ne Gideceğim Yer Ne De Yaşayacağım Yer Belli Değil. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sükut diye bir defter buldum... Aklımı , Ruhumu , Kalbimi , İçinde SAKLIYORUM ... ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gece herkesin üstüne ayrı çöküyor kimi ilmek ilmek kimi kördüğüm.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanın insanı üzdüğü kadar başka ne üzebilir? Oysa üç günlük dediğimiz dünya aleminden eyvallah demeden ayrılıp gidenler var. Hiç mi yüreği sızlamaz insanın ahları perde perde açılırken. Huzur vermeli, yormamalı, tebessümleri yok etmemeli....İnsan insana derman olmalı, halden anlayan ruh olmalı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yeter Ki Gafil Olma Dedi Meczup Rahmetin Yağdığı Yerde Leke Barınmaz. (Gökhan Özcan) |
Yüreğine sağlık güzel insan..Yürek dolusu hoşgeldinlerimiz olsun efenim /cic/ek/ |
SAAT: 08:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.