![]() |
Kayıp kız duyuralım inşallah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sosyal medyadan elinizden nerden geliyorsa duyuralım inşallah Allah'ın izniyle bulunur inşallah ve bütün kayıplar,,, |
inşallah en kısa zamanda bulunur |
Hayatın En Temiz Canlarına Kıyıyorsa Elleriniz Hepinizin Canı Cehenneme. (Cemal Süreya) Ben bu çağdan nefret ettim. etimle kemiğimle nefret ettim.. Ah insan hala kitaplarda kıyamet alametleri arıyor... Yorum yapmaya dilim yüreğim hiç elvermiyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Küçücük canlardan ne istiyorsunuz. Cehennem bile size az gelir. Haviye size müstahaktır. Böyleleri için elbette idam diyoruz Allahü Tealâ Rahmet etsin kuzucuklara |
Bugünde bir kiz çocuğu kaybolmuş. Allah'ım cinnet noktasına getiriyor birileri bizi |
En yakınımızdakileri potansiyel suçlu, tacizci , tecavüzcü olarak görüyoruz artık... Af Allahım Af... Cennet kuşu oldunuz yavrular..Ya biz...Ya insanlık... |
Rabbim sen çocuklarımızı koru. Çocuklarımızı en yakinlarimiza dahi güvenip yollayamaz olduk. Insanda güven kalmadı. Heleki kiz çocuklarımızı. Aman dikkat edelim bir yere gönderirken |
Allah c.c ailelere sabri en buyugunu versin..yavrular ztn melekdi :( o aile nasil ayakda duracak dünya onlara zindan oldu bundan sonra yasamak azap onlara:( yavrular keyfi öldurulsun aileler mahvolsun neymis efendim hadim cezasi getirrilecekmis oldu.. yok öyle bi adalet kopsun kiyamet geregi yapilsin ilk degil bu olaylar sonda olmayacak ..haberi izlediyseniz yine kayip cocuklar var:( caydirici ceza yani iDAM bekliyoruz |
maalesef iyi haberler alamadık,, :( Rabbim kurtarsın bizleri böyle canilerden hayırlısıyla inşallah |
SAAT: 06:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.