|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 26 Temmuz 2019 (23:58), Konuya Son Cevap : 02 Ağustos 2019 (12:17). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Temmuz 2019, 09:16 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
İslamoğlu hoca sessizliğini bozdu gerekli açıklamayı yaptı, merak edenler için buyrun twit dizisi.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
02 Ağustos 2019, 12:17 | Mesaj No:12 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Genel anlamda diyorum gözlemlediğim kadarıyla,,, kısaca şöyle oluyor,, Bizlerde ki hata aslında hangi hocayı dinlersek dinliyelim eleştirmeye korkuyoruz o hoca kesinlikle mükemmeldir, Toz kondurmuyoruz seviyoruz ya, hiç yanlış yapmaz ondan başkasını kesinlikle dinlemek yasaktır, diğer hocalar sapık vs..dir bu herkesete var maalesef Hocalar birbirini eleşrebilirler bu doğal ama hep bir karalama, hep bir aşağılama, Kim olursa olsun aynı şeyleri yapıyor Sen yap tebliğini hakkınca İslamın gerçeğini anlat, bazen İslamı anlatmak yerine sürekli reddiyeler izliyoruz bu hoş değil Diyorum ki.. Nedir bu islamın bizlerden çektiği Beğenmiyorsan hocayı dinleme, hakaret etme müslüman olarak yakışmıyor Ki... Hz Allah Hz. Musa'ya kâfir olan fravun için git ona yumuşak bir dille söyle demişti Bizler hakaretten başka bir şey yapamıyoruz sürekli kavga Tartışmadan ziyade Peygamber Efendimiz sav hiç hakaret küfürvari sözler duymadık Bize ne oluyor bilemiyorum RABBİM bizleri islah etsin rahmetiyle Bir taraftan tekfirciler Bir taraftan hadisleri red edenler Bir tarafta bana tek Kur'an yeter diyenler Bir tarafta mealciler Bir tarafta Peygamber efendimizi ilahlaştıranlar Ve say say bitmez Bizler maalesef birlik olamıyoruz ne hocalar susuyor ne halk sürekli bir savaş içindeyiz kimse kimseyi beğenmiyor,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |