|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 28 Mart 2023 (15:21), Konuya Son Cevap : 09 Mayıs 2024 (19:17). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Eylül 2023, 11:10 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Meteoroloji'den İstanbul dahil 17 il için kritik uyarı: Çok kuvvetli vuracak! İstanbul'da etkili olan sağanak yağış Başakşehir, Küçükçekmece, Arnavutköy'de hayatı olumsuz etkilerken Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Eylül raporunda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenen illeri sıraladı. İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Balıkesir’in bulunduğu 17 ilde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor. Haftalık hava tahminlerine bakmadan evden çıkmayın.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
06 Eylül 2023, 22:28 | Mesaj No:12 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Samsun'da yüzme bilmeyen dışarı çıkmasın denildi. Şehir felç oldu. Giriş çıkış yapılamadı. İklim değişikliği, değişken hava olayları, aşırı yağışlar,seller, soğuklar, yakıcı sıcaklar, kuraklık hepimizi çok ilgilendirecek. Allah gidişatımı hayreylesin...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
26 Nisan 2024, 18:58 | Mesaj No:13 |
03 Şubat 2018 |
Toz taşınımı tüm yurdu etkisi altına aldı Türkiye'de birçok kentte toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme ve hava kalitesinde azalma yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'de de etkili olan toz taşınımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Libya üzerinden gelen çöl tozu Yunanistan'da gökyüzü kızıla bürünmesine neden olmuştu. Tekirdağ üzerinden Türkiye'ye giriş yaparak yurdun batı kesimini etkisi altina aldı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çamurlu yağış fırtınaya karşı meteoroloji uyardı. Dikkat
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
09 Mayıs 2024, 19:17 | Mesaj No:14 |
03 Şubat 2018 |
Meteoroloji saat vererek uyardı: Ülke genelinde çöl tozu etkili olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu'da, cumartesi günü ise Doğu Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı bekleniyor. Yurdun batı kesimleri için fırtına uyarısında bulunuldu. Yurt genelinde akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu'da, cumartesi günü ise Doğu Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da etkili olması beklenen toz taşınımının pazar sabah saatlerinden itibaren yurdu terk edeceği tahmin ediliyor. Toz taşınımının Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu'da orta kuvvette, Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli, diğer yerlerde hafif, zaman zaman orta kuvvette olacağı tahmin ediliyor. Hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Yurdun batısını fırtına bekliyor.
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |