|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 04 Eylül 2024 (17:47), Konuya Son Cevap : 07 Kasım 2024 (16:53). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Eylül 2024, 17:47 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Narin'i Bulun Narin'i Bulun 15 gündür kayıp, didik didik aranan Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun Narin'i Bulun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Öyle bi geçtiki zaman | Satır Arası Birkaç Kelam | Kara Kartal | 3 | 35 | 05 Kasım 2024 15:01 |
Barış elçisimi teröristmi | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 36 | 04 Kasım 2024 13:38 |
Kayyum atanan belediyeler | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 32 | 04 Kasım 2024 13:36 |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 50 | 26 Ekim 2024 22:53 |
Bu sözleri muhalefet söylemedi valla Bahçeli... | Gündem/ Manşetler | Vasat | 10 | 226 | 24 Ekim 2024 20:24 |
06 Eylül 2024, 23:40 | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 |
Narin'i Bulun
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
07 Eylül 2024, 23:59 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Son yıllarda her yaz söndürülemeyen orman yangınları ile birlikte, Anadolu'da kayıp çocuklar gündemimizde. Neler oluyor böyle? Çocuklar haftalarca bulunamıyor. Ölen meleklerin katilleri iğrenç şekilde aileden çıkıyor. Ne kadar tutuklu kalıyorlar, icerdelermi akibetlerini bilmiyoruz. Bu çocukların kaybolmasına, bulunamamasina üzülürken, ölme ihtimaline kahroluyor, açığa çıkan gerçeklerle yerin dibine giriyoruz. Yavrucak bulunsun artık.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Eylül 2024, 00:17 | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 |
Ne güzel dedin abla Narin'i Bulun artık
08 Eylül 2024, 07:28 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Suçlu korunuyor zannımca ufacık köyde bulunması bu kadar uzun süremezdi.köyleri hepimiz biliriz herkes birbirinin akrabasıdır. Olan yavruya oldu .
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
08 Eylül 2024, 12:05 | Mesaj No:6 |
15 Kasım 2011 |
Neredeyse Diyarbakır'ın tamamını aradılar 1-2 km ötesindeki dere yatağında ulaşıldı yavrunun cansız bedenine. Hafızamıza bir çocuk fotoğrafı daha kazandı. "geldik çağı gördük ve ürperdik." diyor üstâd sezai karakoç Etimizle kemiğimizle tiksinmeye, nefret etmeye devam ediyoruz. Allah rahmet eylesin güzel çocuk.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Eylül 2024, 13:38 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Oysaki şimdi okul heyecanı yaşayacaktı Narin ,akranlarıyla oyun oynayacak yaştayken cansız bedeni bir çuval içinde .. Bu gidiş nereye anlamıyorum ..Hayat o kadar ucuz mu ? ..Yaşamak bu kadar zor mu ? Ecel başkalarının elinde ...Yazık içler acısı.. Suçlular en kısa zamanda bulunur inşaAllah... Mekanı cennet olsun ,masum yavrunun...😔
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
08 Eylül 2024, 13:47 | Mesaj No:8 |
03 Şubat 2018 | Çocuğun ölümünü kabulkendik vahşice öldürülmüş olmasın diye dua ediyoruz yok ol dünya yok ol Narin'i öldüren, ona yardım eden, haberi olup sessiz kalan ve gerçekleri örtbas eden herkes en ağır cezayı almalıdır. #Narin Leyla dört yaşında kayboldu 18 gün arandı. Amcaoğlu katili çıktı müebbet yedi 6 ay sonra tahliye oldu. Adı geçenler hiç yatmadan tahliye oldu. Baba amcaoglundan şikayetçi olmadı. Vallahi ölelim ya. Çocukları koruyamiyoruz. Bir köy, bir şehir, bir mahalle, bir aile, devlet çocukları koruyamazmi? Kimlere uzandı bu işki engel oldular. Çocuklar evden kaçmaz kaçırılır, kaybolmaz, kaçırılır. Mekanın cennet olsun ve son olsun Narin Bu yüzleri unutmayın [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
08 Eylül 2024, 15:20 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Gençler gitmek istiyoruz bu ülkeden deyince çok kızardım eskiden özellikle son yıllarda onlara katılıyorum gençler ama bizden daha öngörülüler.çocuklarımız kadınlarımız kızlarımızın normal şekilde ölmesine şkr edeceğiz nerde ise o hale geldik:(yaşanacağı kalmadı ülkenin yazıklar olsun #idamistiyoruz kısasda hayat vardır. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
08 Eylül 2024, 16:22 | Mesaj No:10 |
15 Kasım 2011 |
Gereğini yapmak yerine suçluların Allah'a havale edildiği bir ülkede, yargı, hukuk, adalet çökmüş demektir. Cahiliyenin en keskin , tüylerimizi ürperten âdeti kız çocuklarının diri diri gömülmesi idi degilmi? Ülkemizde küçücük kızlar diri diri gömülüyor. Dünyada iken katillere: " Küçücük çocuğu hangi suçtan dolayı öldürdün ?" diye sorulmayan, cezası kesilmeyen sistemler yerin dibine batsın, bu günahla batar da zaten. Mahkemei Kübra da havale ettiğiniz o kız çocuklarının şahiti-hakimi bizzat Allah olacak. Diyeceklerim bu kadar.
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |