|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 04 Eylül 2024 (17:47), Konuya Son Cevap : 07 Kasım 2024 (16:53). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Eylül 2024, 13:08 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Boğularak öldürüldüğü belirlenen Narin’in raporuna göre, katil zanlısı Narin’in göğsüne baskı kurarak, özellikle sol boyun bölgesini daha ağırlıklı sıkarak katletmiş. 20 haneli bir köy. Katledilen 8 yaşında bir çocuk. Köyün yarısı sorgudan geçti. Bir çok tutuklama var. Cinayetin üzerinden 29 gün geçti. Ve hala katil bulunamadı.. #narininkatilkerinibulun #narininkatillerini bulun #narininkatillerini bulun
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
19 Eylül 2024, 21:28 | Mesaj No:22 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 |
bu dine mensup olduğunu iddia edenlerin itaat etmesi gereken bir kitapları da vardır.O din islam o Kitap Kuran'dır.Kıyamete kadar her çağa hitap eden ve her soru ve sorunun çözümünü tafsilatıyla birlikte Canlı kuran Resulullahın 23 yıllık hayatıyla tatbikatı verilmiştir.Allaha inanan emirlerine yasaklarına da inanmak gereğini yapmak zorundadır ki iman sözde kalmasın. Konumuz ile ilgili Kuranın sorunun anlaşılması çözülmesi ve cezasının caydırıcılığına göz atalım; birincisai bir haber yayıldı.oh olsun diyenlerden tutun konuyu ırklara faşizme götürülmesine kadar,görmediği bilmediği halde polis gardiyan akil mafya hakim savcılaşanlara kadar...dahası sorsan içlerinde bi tane ben inanmıyorum mümin değilim diyeceklerin yokluğu,hepsi mümin hepsi muttaki hepsi cennetlik cahiller yığınları...o masum çocuğun etinden kanından gözyaşından acısından leş kargaları misali leşten paylarına düşeni alma peşinde siyasiler aşiretler dindarlar kindarlar faşistler gırla... haber yayıldı aslı astarı hala net değilken,Kuranın mesajını hatırlayalım; يَٓا اَيُّهَا الَّذ۪ينَ اٰمَنُٓوا اِنْ جَٓاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَاٍ فَتَبَيَّنُٓوا اَنْ تُص۪يبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلٰى مَا فَعَلْتُمْ نَادِم۪ينَ Ey iman edenler! Yoldan çıkmış biri(fasık) size bir haber getirirse (onun doğruluğunu) araştırın! (Yoksa) bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz.Hucurât Suresi 6. Ayet bu badireyı netleşti atlattık diyelim sırada ne var? وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِه۪ عِلْمٌۜ اِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤٰادَ كُلُّ اُو۬لٰٓئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُ۫لً Hakkında bilgin olmayan şeyin peşine (biliyormuş gibi) düşme! Şüphesiz ki işitme (duyusu), göz ve kalp, bütün bunlar o (kazandığı)ndan sorumludur.İsrâ Suresi 36. Ayet bu badireyı de netleştirdik diyelim sırada ne var? .... çirkinlik (fuhuş) yapanlara karşı aranızdan dört şahit getirin...Nisa 15 narinin anası ile amcası zina yapmışmış...varmı şahitleriniz ey iman edenler? gördünüz mü duydunuz mu şahit olur musunuz? diyelim ki haber doğrudur yakayı kurtardınız kuran'ın elinden. YA YALAN İSE ?????? Mazlumun dini, dili, ırkı olmaz prensibi körelmiş vicdanları kahretsin.narinin kürt oluşu sılanın türk oluşu ömerin arap oluşu esmanın mısırlı oluşu sizi nereye götürür nereye varmak istersiniz ey akıl iman sahipleri? NARİN KÜRTSE EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRTTÜR. NARİN ARAPSA ARAPLAR BİZİM EZELİ DÜŞMANIMIZ. NARİN TÜRK İSE HEPSİ FAŞİST ZATEN. NARİN ERMENİ İSE OHHH OLSUN. NARİN İNGİLİZSE FRANSIZSA GAVURA İYİ OLMUŞ. bu mudur iman? bu mudur insanlık? bu mudur vicdan? sahi eşrefi mahluk muyduk???? çerçöpleri hezeyan ve şeytani düşünceleri bir araya getirmiş adına iman denilmiş,kendini mümin sanan yaratıklar kendinize gelin!!! ....Allahım içimizdeki beyınsizler yüzünden bizi helak etme...araf 155
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
01 Ekim 2024, 12:56 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Farkındamısınız bilmiyorum ama resmen dizi film izliyoruz bu olayda!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
16 Ekim 2024, 16:11 | Mesaj No:24 |
03 Şubat 2018 |
Soruşturma hakkında dün son bilgileri aktaran Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çok önemli delillere ulaşıldığı belirterek şunları söylemişti: Tutukluların yanı sıra adli kontrollü olan şüpheliler var yaklaşık 250'ye yakın kişinin ifadesi alındı. Tespit edilen kamera görüntüleri oldu, bu görüntülerin TÜBİTAK'ta değerlendirmesi yapıldı sonrasında Narin kaybolduktan sonra evlerinin önüne kamera takanlar oldu. Bu kameralara giren o görüntülerde toplanıp dağılan ve o konuşmalarla ilgili TÜBİTAK incelemeleri yapıldı yine HTS kayıtları tespit edildi. Özellikle daraltılmış baz çakışmalarıyla çok önemli verilere ulaşıldığını söyleyebiliriz oda oda herkesin nerede olduğu o baz kayıtlarında belli. iş çözüldü işin içindeki işi çözmek için katillerin çözülmesini bekliyorlar desek
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
16 Ekim 2024, 19:46 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
O çözülmeden günlerdir kayıp rojinin cesedi bulundu kimi intihar kimi birileri tarafından yapıldı diyor. Henüz sonuç yok neler oluyor ülkede intihar eden öldürülen zor zamanlrdan geçiyoruz. Ben Rojinin öldürüldüğünü sanıyorum . Çocuk okumaya gitmiş vana bakalım araştırılmalar sürüyor.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
07 Kasım 2024, 16:53 | Mesaj No:26 |
03 Şubat 2018 |
Narin Güran davası bugün görüldü. Duruşmada, Enes Güran’ın ifadeleri hakkında hakim ve savcılar çeşitli sorular yöneltti. Hakim, Enes Güran’ın telefon aramalarında ve olay gününe dair bazı detaylarda çelişkili ifadeler verdiğini belirterek, “Bu çelişkiler bir şey gizlediğinizden mi kaynaklanıyor?” diye sordu. Güran, yaşanan şoku sebep göstererek çelişkilerin tamamen zihinsel karışıklıktan kaynaklandığını savundu. Nevzat Bahtiyar, ifadesine şöyle devam etti: "Yüksel ve Enes'i görmedim. Salim, beni eve götürdü. Evin içinde 2. odada Narin'in cansız bedeni yatıyordu. Herhangi bir ses, tartışma, kavga duymadım. Salim ve Arif'in evinde kimseyi görmedim. Narin, yerde hareketsiz yatıyordu. Salim bana, 'Yüksel ile cinsel ilişkiye girdiğimizi gördüğü için öldürdüm' dedi. Bana 'bunu götürüp kaybedeceksin. Götür bir yere at, parça parça halinde suya at' dedi. Salim Güran cesedi parçalamamı istedi ama vicdanım el vermedi. "NARİN'E BAKTIM, AĞZINDAN KÖPÜK ÇIKTI" Narin'e baktım, ağzından köpük çıktı. İlk gördüğümde tüm vücudum tutuldu. Ama Salim, silahla tehdit ettiği için kabul ettim. 'Oğlun Muhammed'in kafasına sıkarım, sonra sana sıkarım' dedi. Battaniyeyi Salim gitti getirdi. Nereden getirdi bilmiyorum. Evden dışarı çıktı getirdi. Narin cansız halde yatıyordu. Evde kimseyi görmedim. Narin'i battaniye içine koyup arabaya götürdüm. Hiç kimse görmedi. Narin'i arabaya koyduğum anda kafamı kaldırdım. Yüksel'i o zaman gördüm ağlıyordu." Ne amca baba yarısıdır, ne de teyze anne yarısı. Hatta bazen ne baba, babadır; ne de anne annedir ama çocuk; hep çocuktur. Ve yaşaması gereken o çocuk hep ölüyor...
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |