|
Konu Kimliği: Konu Sahibi suhtem,Açılış Tarihi: 31 Mart 2012 (19:10), Konuya Son Cevap : 26 Ocak 2025 (20:00). Konuya 1216 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: ![]() |
![]() | Mesaj No:921 |
Durumu: ![]() Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | ![]() Olmadı, besmele çeker tekrar baştan başlarız. Mümin umut doludur, gökler kadar umutludur. . . |
![]() |
![]() | Mesaj No:922 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() ![]() Alnından öpmek isterdim seni.. Kirpiklerinin ucundaki kederden...
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:923 |
![]()
Rica etsem admin yukaridaki mesaji silebilirsiniz . Fuzuli basligi altinda boyle bir sozun yeri olamaz cok rahatsiz oldum . :/ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:924 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
bu mesaj burdan silinmez ama günün sözü kısmına taşıya bilirim | |
![]() |
![]() | Mesaj No:925 |
![]()
kürdistan atasözü ne ya öyle bişey mi var bence de silinmeli lütfen konunun adı fuzuliden sözler sanırım.. ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:926 | |
04 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:927 |
![]()
şöyle sorayım o zaman kürdistan diye bir devlet mi var olmadığına göre atasözü nasıl oluyor sayın editör..,)
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:928 |
04 Şubat 2011 | ![]() resmiyette bir devlet olamamışsa da çok büyük bir kitleye hitabı vardır sadece atasözü değil şiir,türkü,film,çizgi film,sinema vs. herşeyde var..çok büyük kürt düşünürler vardır ve bu sözü söyleyende onlardan biridir muhtemelen doğruda bir sözdür..konu olarak farklı bir konuda olmalıydı haklıydınız taşıdım ama SİLİNMEZ
|
![]() |
![]() | Mesaj No:929 |
![]()
Kafam karisti yahu ![]() Admin ben senin ne demek istedigini anladim fakat irkcilik olarak anlama lutfen Benim en hassas noktam edebiyattir . oyle bir baslik altina o sozun yazilmasi beni cok rahatsiz etti . sanirim mesaji tasimissin, eyvallah diyorum eline saglik ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:930 |
04 Şubat 2011 | ![]() tamam kardeşim konu hakkında haklı olduğunuzu söyledim zaten. teşekkür ederim görmemiştim o mesajı siz yazmadan zaten
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 47 Kişi okuyor. (0 Üye ve 47 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medineweb Günün Hadis-i Şerifi | günışığı | Hadis-i Şerif | 1441 | 31 Ocak 2025 17:50 |
Günün Ayet-i Kerimesi / Medineweb | su damlası | Kur'ân-ı Kerim Genel | 167 | 20 Ocak 2025 22:21 |
Her günü son günün bil medineweb | Seyyid | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 8 | 15 Nisan 2024 23:30 |
GüNüN FıKrAsI :) :)/medineweb | KalbinNûru | Fıkralar-Hikayeler | 215 | 02 Aralık 2023 23:57 |
Medineweb Günün Resimli Duaları/medineweb | sessiz23 | Dua Bölümü | 96 | 08 Ekim 2023 08:38 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|