![]() |
Bir sözde Siz Ekleyin Bir Sözde Siz Yazın Selamlamün Aleyküm Sevgili kardeslerim Herşey Gönlünüzce Olsun... herkesin sözü Aynasi olsun ben baslayim Iyiliğe Iyiliği Her Adam Yapar. Iyiliğe Kötülüğü şer Adam Yapar Kötülüğe Iyiliği Er Adam Yapar.... Bir sözde Siz Ekleyin |
Cvp: Bir sözde Siz Ekleyin ... İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür. Nasıl ölürse öyle dirilir. Allah’ın dinine hizmet için yaşayalım. Yoksa kendin için, bilmem ne için yaptığın, uğraştığın her şey, boştur. Sıfırla uğraşan, sıfırdır. Gerçekle uğraşan, aziz olur. Gerçek, Allahü teâlânın beğendiği şeylerdir. |
Cvp: Bir sözde Siz Ekleyin ... İman çarşıda satılmaz, miras kalmaz. İyiliğe elverişli olmayan kişi Peygamberi görse de Müslüman olamaz.. Allahü teâlâ seçiyor. Buna verdim diyor. Seni dost edindim diyor Cenab-ı Hak… Müslüman demek, Cenab-ı Hakkın seçtiği, dost edindiği insan demektir, ona göre hareket edin. |
Cvp: Bir sözde Siz Ekleyin ... Gerçekten alçak gönüllü olan bir insan, kendisinden hiç söz etmeyen insandır. LA BRUYERE |
Cvp: Bir sözde Siz Ekleyin ... Ölüm güzel şey ; budur perde altından haber .... Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü Peygamber ?.... |
Cvp: Bir sözde Siz Ekleyin ... herkes bilir diye kimin dediğini yazmayayım demiştim aklıma geldii şunu yazayımm o zaman görsem ötesinde hasret çektiğim diyar;Kavuşmak nasıl olmaz,madem ki ayrılık var.. N.F.K |
Cvp: Bir sözde Siz Ekleyin ... Sen birde şuna bak Ne var ki, pazarlığa girişecek ecelle; Sermayem tek kelime, Allah aziz ve celle... |
Cvp: Bir sözde Siz Ekleyin ... Sen doğduğunda herkes gülendi sen ağlayan;öyle bir yaşaki sen öldüğünde herkes ağlayan olsun sen gülen. |
Cvp: Bir sözde Siz Ekleyin ... ÖMRÜMÜZ üç kutu İÇİNDE GEÇİYOR : “Ev, araba ve işyeri” KARANLIK, BUZ GİBİ VE DAR OLAN 4. KUTUDA SON BULUYOR. BU KUTUYU YA Huriler AÇAR YA DA Zebaniler.. |
Cvp: Bir sözde Siz Ekleyin ... Engeller, gözlerini hedeften ayırdığın zaman gördüğün o ürkütücü şeylerdir |
SAAT: 21:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.