![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaşların gözden akmasına bakmayın, önce yürek ağlar... Mehmet Deveci |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Niyet ettim Allah rızası için çay demlemeye. Ya Rabbi ! Şu ateşin bu suyu kaynattığı gibi, gönlümüzüde aşkının ateşinde pişir... Serdar Tuncer... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''HAYIRLISI'' Demenin, diyebilmenin rahatlığına sığınmak ne güzel... (T.Tufan) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar. Ama unutma ki, rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dost gerçekleri, Düşman işine geleni, Deli ağzına geleni, Aşık içinden geçeni Söylermiş... (Ö.Asaf) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her kahkahada Allah'a şükretmiyorsan, niye her ağladığında O'na kızıyorsun. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Bizim tarafımız bellidir; Biz, Allah'tan yana olmayı tercih ettik" Nureddin Yıldız |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sükut eyledim, 'Kahrı var' dediler. Biraz söyledim, 'Zehri' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler... (Hz.Mevlana) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanacağı Ateşi, Görmeden Atıp TutanLar. Gördükden Sonra YanmıcakLar, KüL oLucakLar... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen cevapları ezberliyorsun ama; Hayat asla aynı soruyu tekrarlamaz... (Osho) |
SAAT: 00:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.