![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cenab-ı Hak Hz.Yakub'a sual eyledi... -"Sana Yusuf'u niçin geri verdiğimi biliyor musun?" -''Bilmiyorum Ya Rabbi'' dedi Hz.Yakub Ve Allah (cc) buyurdu: "ÇÜNKÜ SEN BÜTÜN ÜMİDİNİ BANA BAĞLADIN!.." |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Yeter, kabahat kimde? Kabahat hiç kimsede değil veyahut herkeste… Kabahat sizde, bende ve onlarda… Kabahat zamanda ve mekanda… Kabahat hiç anlamayanlarda ve hiç anlamamağa mahkum olanlarda… Dostum, bazen öyle muhitler vardır ki meşumdur, mezardır, orada ne zeka ne deha, ne istidat yaşar. Orada diriler yatar ve ölüler dolaşır.” Yakup Kadri (Karaosmanoğlu) (2 Eylül 1909) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üç şey vardır ki insanoğlunun yüceliğini gösterir: Musibetten şikayetçi olmamak, Ağrıdan dolayı sızlanmamak ve Diliyle kendini övmemek. Ebu Derda (r.a) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çocukluk insanın şiir halidir; diğer dönemleri ise düzyazı.. İ. Tenekeci. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bakıyorum da mutlu görünüyorsun kendinle barışık mısın ? -evet Nasıl başarıyorsun bunu ? -herkese küserek *muzaffer yıldırım |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsana en çok şiir yakışıyor Sonra yeryüzüne yağmur, gökyüzüne mavi… |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Ben Allah'tan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır.” Hz. Şems |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarını iyileştirmenin tek yolu bugün neyi 'yanlış' yaptığını bilmektir!!! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaman; beklerken çok yavaş, korkarken çok hızlı, kederliyken çok uzun, sevinçliyken çok kısadır... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] elleri, ayakları gözleri ve kulakları iffetli çocuklar yetiştirmek cihattır... Nureddin Yıldız |
SAAT: 12:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.