![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ”Bazı insanlar, görünüşte bir çiçeği koparamaycak kadar merhametli iken, hayatla bağımızı koparacak kadar acımasız olabilirler..!” Osman Nuri Ünsal |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Bazen ne kadar çırpınsak da olmaz bazı şeyler '' ol '' emrine tabi olmayınca . . . ALLAH'ım ben her işimi sana bıraktım, kendimi bile . . ." |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne ilkbahar ne sonbahar, zamansız olsun. İlk ve son olsun. Öyle bir olsun ki ilk kez görür gibi, dönüpte geriye son kez bakar gibi... .. N.Bekiroglu |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey yolcu ! Her an Allah'ın huzurunda olduğunu bil.. Tövbeyi dilinden kalbine indir ki; kötülük seni gördüğünde yolunu değiştirsin... ABDULHALIK GUCDEVANİ (Kudduse sırruhu) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İkliminde bu sevdanın çiçek çiçek açacaksın. Kırılsa kolun kanadın, Hakk'a doğru koşacaksın... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kuluna göz verdin ''gör beni'' dedin . . . Dil verdin ''bilene sor beni'' dedin . . . Gönül verdin ''hayr’a yor beni'' dedin . . . Gördüm, sordum, yordum Sana Yöneldim . . . Yunus Emre |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah rızası için söylenmeyen hiç bir sözde hayır yoktur. Aziz ve Celil olan Allah (cc) yolunda harcanmayan hiç bir malda hayır yoktur..... Hz. Ebu Bekir (ra)... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ 'O söylüyorsa doğrudur' diyeceğimiz kadar Emin insanlara ihtiyacımız var. . ” |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan bazen şöyle de dua etmeli; Varlığımıza tahammül ettiğin için şükürler olsun Allah'ım... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] " Düştüğümde bir el vereni kalktığımda iki elimle tutarım..." |
SAAT: 09:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.