![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri …Mutlu Olmak Bir Tercihtir… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neye sahip oldugunuz Kim oldugunuz Nerede oldugunuz Ne oldugunuz ve ne olacaginiz degil de "Ne düsündügünüz" sizi mutlu veya mutsuz yapar.. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayat insanın ellerini neye alıştırır biliyormusunuz..? Bir.. Vedalara, İki.. Dualara. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Mutluluğunu sat bana çocuk... Ne kadar şeker istersen veririm sana. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Sen gene de iyiyim de. Fiemanillah. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Alıntı:
|
Cevap: Günün Resimli Sözleri Evet! Ben de onu diyorum. Fiemanillah. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri evet insan kendisiyle mutluysa derdi olmayabilir ama kimsesizde olmaz |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mesafeler uzaksa asla vazgeçme, unutma ki kader noktayı O'nun alınyazısına doğarken koydu.. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri İnsan sırtına dağlar yüklendiğinde "Elif" gibi dimdik durabilmeli. ( ا ) |
SAAT: 21:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.