![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben bir gölge olsam, yahut bir hayal, Onlar gibi hissiz, onlar gibi lâl. Olsa bütün ömre bedel bir lahzam; Var görünsem, onlar gibi yok olsam! Cahit Sıtkı Tarancı |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neye bakarsan bak görmek istediğini görürsün ..ya da göstermek istediklerini yansıtırlar |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ...Bir yıldızla konuşurum, susmuşum Meryem gibi... ...Söz işlemez yüreklere, sükûtum dağlar gibi... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri çocuk olmak varmış küçükken büyümek isterdik ama o zamanki güzellikler şuan yok |
Cevap: Günün Resimli Sözleri İnsan yıkılırken bİle "Lamelif" gibi devrilmeli bükülmeden.( لا ) İnsan sevdiğine atılan kurşunları "Cim" gibi alabilmeli bağrına. ( ج ) İnsan sırtına dağlar yüklendiğinde "Elif" gibi dimdik durabilmeli. ( ا ) İnsan bir ömür "Kef" gibi sevdiğini kucağında taşıyabilmeli. (ك) İnsan sevdiğine ölürken bile "Te" gibi tebessüm edebilmeli. (ت ) İnsan bir tek RABB karşısında "Mim" gibi secdeye koymalı başını.. ( م )[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayat insanın ellerini neye alıştırır biliyormusunuz..? Bir.. Vedalara, İki.. Dualara. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Leyla degilim dost, Lakin cagirirsan çöllere gelirim. Sana yalan halde gelmem, Toplarim özümü yalın halde gelirim. Kapıyı caldigimda kim o dersen, ben olmam kapinda sen olur gelirim. Sen gel de yeter ki, yola yük olmam yol olur gelirim... (Hz. Mevlana) |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 08:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.