![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Unuttum. . . ! Dünya bir göLgeLikti oysa yoLcu oLduğumu unuttum. . . ! ! ! YoLumun buradan geçtiğini ve sadece uğradığımı unuttum. . . Yapmam gerekenLer vardı burası imtahandı. . . Seyrü sefaya daLıp Ahiretimi unuttum. . . ! Rabbime verdiğim bi sözüm vardı; Dünya kelâmı konuşmaktan o sözümü unuttum. . ! Ne de çok Unuttuk ne çabuk da unuttuk. . . ! RABBİM BİZİ UNUTMASIN. |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] '' Ne kadar kalmak istesek de bazen gitmek zorunda kalırız. Ve ne kadar gitmek zorunda olsakta, kalmaktan yanadır sol yanımız.. '' |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neden bazı kimselerin yokluğu varlıklarında ummadığımız kadar büyük bir boşluk bırakıyor içimizde... Nazan Bekiroğlu |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Alıntı:
|
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Alıntı:
|
Cevap: Günün Resimli Sözleri Dili dini rengi ne olursa olsun iyiler iyidir. Hacı Bektaş Veli |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben bir kitap olsam, her gün okusan içimi, bilirim ki yine anlamazsın halimi... İbrahim İnecik |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir çift keder süzülür gözlerinin (k)arasından Zeytuniye çalar bütün ümitlerim.. Yüksel Batu |
Cevap: Günün Resimli Sözleri Toplam 1 Eklenti bulunuyor. cicekver |
SAAT: 00:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.