![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Aydınlanan Tan yeli ile Ağırlaşınca gözlerim,Düşe kaldım !! Sevgilinin Ayetlerine ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Gecelere sarıyorum hüznümü ,satırlara gebe kalmıs acılırımı,Neye uzatsam elimi ,Elimde kalıyor |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Rol yapmadan ve maske takmadan insanlarla münasebetlerini sürdürebilenler, belki de en büyük erdemi yakalamışlardır. İnsan, nisyandan uzak durmanın yolunu bulmalı. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ne Yazık ki Acı Düştüğü yeri yakıyor.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Bir anne baba 6 cocugabakiyor 6 cocuk bir anne babaya babaya bakamiyor Matematikde mi hata var Bilemedim Yaslanmaktan korktum Rabbim kocamaktan ihtiyarliktan bizi koru Akil noksanligindan sana siginirim |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhamet, insan olmanın ve kalmanın birinci şartıdır. O yoksa, hiçbir şey tamam değildir. İbrahim Tenekeci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Gönülden kaleme dökülen sözler, Bazen diken olur, bazen gül olur. El açıp Allah'a yalvaran gözler, Bazen katre olur, bazen sel olur... Ö.Faruk Ekinci... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Bazen sozcukler dolaniyo bogazimda soyleyemiyorum Sadece susuyorum iste icim icimi yesede Sozde hepimiz kardesiz Yuruyun telli ogullari |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Kaleme ve (onun) yazdıklarına yemin olsun! Kalem Suresi 1. Ayet Meali [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 00:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.