![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Ey Kalem anlat beni |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Kalem eğri dilli , mürekkep siyah yüzlü, kağıt iki yüzlü , şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ne sahibim bu yerde, Ne de kiracı. Sadece bir ömürlük misafirim ben, Yüreğimiz kıymet bilene emanet ..." (Şems-i Tebrizi) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşk Yeryüzünün heryerinde İmanı tetikler ... islaminesil |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her geceye bir sabah veren elbette her sabaha bir umut verir. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Öyle mahsun duygulara bürünmek isterdim, Hayellerim!!!! Kırılgan,Duygularım Sevdaya inat talumar olmuş halde Yüreğim öyle zelzelişlere cığlıklar a bürünmüş ki !!! .. Bitkin bir halde kala kaldı umutlarım.. islaminesil [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Vicdan Allah'ın insanın içindeki kabesidir. Vicdan Allah'ın konuştuğu yerdir. Allah insana vicdanından konuşur. Vicdanında Allahtan baska herkesle konusan mahlukatdan elbetdeki İnsan i birşeyler beklemek cok abestir.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aslanların olduğu yerde Sırtlanlar Esas Duruşta Bekler.. İslaminesil |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] •••...Secdelerdeymiş aşk, bulmak alnıma düştü...••• |
SAAT: 04:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.