![]() |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Huzura Doğru Yürü. Kim Tutar Seni Ey Nefsim. Huzur İslamda. Huzur Allah'ın Celle Celalühu Emirlerini Yaşayıp Yasaklarından Kaçmakta ! |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sözler Kalpten gelmedikçe,Dil sadace bir et parçasından ibaretdir..eRkam tuRabii |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Alıntı:
bu eleştiriyi herkes yapamaz. sükut etmeyi bildimi i insan ,tekrara düşmek yerine üretici oluyor..:) paylaşımlarınızın sükutunzdan beslenerek dahada artacağını ümit ediyorum..ve bekliyoruzevet000 |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur... (M.Mungan) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gamının dikenine katlanmadıkça, gülistandan gül toplayamazsın. Hazreti Mevlâna (K.S) |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. içimdeki haykırışlarım diilimi tutamamamdandır... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben Mutluyum.. Çünkü düştüğümde de kalktığımda da şükretmesini bildim.. ve.. Seveni sevmeyi, sevmeyeni yolcu etmesini bildim... |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey sabrım bitme daha, bitme biraz daha var… Mehmet Deveci |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. Uzak - yakın , Arap - Acem , yaşlı - genç , kadın - erkek ayırımı yapmadan bütün müslümanların samimiyetle iyiliğini istemek ve onların yararı için çaba sarfetmek bir iman borcudur... Alıntı.. |
Cevap: Gönülden Kaleme Dökülenler.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu ülkedeki en büyük derbi; Seninle göz göze gelmemdi Sonunda kaybeden olsam bile Seninle olmak güzeldi... (B.Gökçe) |
SAAT: 04:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.