![]() |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yürek Bitince Sözlerde biter , Gönül evi harap olursa ,Kalemi tutan elde biter.. eRkam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "HÜZÜN" ağır gelir yüreğe, Ama en güzel Duâyı ettirir sahibine… |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dualar doluşuyor ellerime, Dupduru bir hüzünle, Secdelere gömüp başımı Aminlerce ağlıyorum.. |
Cevap: Hüzün!!! Yitip gidiyor hayat Kimimiz anlık mutluluklara kanarak Kimimiz de acılarla ötelere savrularak Yitip gidiyor hayat Kimimiz yeni bir yön arayarak geleceğine Kimimiz de geçmişiyle savaşarak Yitip gidiyor hayat Kimimiz bir çocuğun sevinciyle gülümseyerek Kimimiz de bir yaşlının pişmanlığıyla kahrolarak... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ezilmiş bir gül "Hüznü" var yüreğimde... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey "Hüznüm"Dökülmek zorundamısın Yüreğimden yüzüme , yüzümden ellerime .??? |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dost yolları nakışlandı kanımdan Sevdiklerim vergi keser canımdan Sükûta muhtacım, ayrıl yanımdan İncitip günaha girme boşuna. Aşk koymuşlar ıstırabın adını Alamadım yaşamanın tadını Yapacaksan eğer bana yardımı Öldür kurtar, ilâç verme boşuna. ABDURRAHİM KARAKOÇ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 06:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.