![]() |
Cevap: Hüzün!!! Ah Hüzün... Geceyle Olan Birlikteliğin Ağır Bir Yük Vuruyor Benliğime... |
Cevap: Hüzün!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir hüznün vuslata biraz daha hüzün- oluşu gibiydik ayrıyken de, birlikteyken de... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hüzün... Hayatımın vuslat gecelerine sıkışmış yüreğimde kopan fırtınalar gibi ; Biraz Aşktan, Biraz Haktan, Biraz Yârdan gelmiş gibi... |
"Bir el,yûreğimin sensizliğine "Hûzûn"Tohumları ekiyor..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Derler ki gönül derdine tek çâre unutmaktır, Heyhât unutmak bile cânânı fısıldamaktadır.. B.S [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Velhasıl kelam anladım ki; Kelimelere de oruç tutturmak lazım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sana dair bir iz aradım. Kırgınlığı buldum. Birleştiremediğim her parçada, "Hüzün "bulaştı elime. Bugün uğurladım kalbimden seni Bir kuş masalı ile... Seçil Oğuz |
Bize, haram üzerine değil helal üzerine kurulu tevafuk köprüleri lazımdı. |
evet aynen öyle herşeyin helali mubahtır vesselam,,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben ki, bi’ yanı"Hüzün" çıkmazı eşiğinde boğulan güz sancısı. |
SAAT: 03:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.