![]() |
Cevap: Hüzün!!! ALLAH'ım yardım et! Fırtınada sana verdiğim sözü, Huzura erince unutmayayım... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün, ara ara çıkarılıp bakılacak bir resim değil bir "hal" dir yüreklerde...! |
Cevap: Hüzün!!! Hüzünler Diyarından , Göç Vakti yaklaştı, Gönlüm !!! |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her 'ah' bir dua niyetiyle yükselir gönlümün avazında. Geceler hüzün ve acıyı getirir, Kalplere yalnızlık düşer, dillere dua… |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hüzün... Hayatın satır aralarına sıkışmış bir nakarat gibi ; Biraz aşktan, biraz Haktan, biraz yârdan gelmiş gibi... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne yaparsam yapayım, sonunda içimle baş başa kalıyorum. Ve derin bir hüzün gelip kaplıyor içimi. Benim yurdum içimde galiba... Nurullah Genç |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hep tarihi geçmiş bir elvedaya takıldı hüznümüz... Gözümüzden düşmedi bir türlü, Hoşçakal'a sakladığımız göz yaşımız... İbrahim İNECİK |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilinir ne usta olduğum içlenmek zanaatında, Canımla besliyorum şu hüznün kuşlarını.. Cemal Süreya |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nereye atsam elimi kalp kırıklıkları batıyor avuçlarıma. Her adımda taştanda ağır sözler takılıyor ayaklarıma. Duymazlıktan gelebilseydim ne ala. Bakıyorum bu senenin hasadıda hüzün, ne koyacak yerim var artık ne de toplamaya halim... |
Cevap: Hüzün!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Derin bir Sükût içindeyim; bakan gözlerin halimi görmediği bir diyarın içinde... Hüzünlü bekleyişlerim; konuşuyor benimle.. Lâl olmuşum .. Öylece... |
SAAT: 23:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.