![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Abdestli uyumak: dünya ile araya çekilen ince bir çizgi. Mehmet Deveci |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yaşadığım her şeyden bir ders çıkardım. Hiç birini atmadım. Sakladım. Kimini zihnimde, kimini fikrimde, kimini de yüreğimde… Mehmet Deveci |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalkıp gidemediğiniz yerlere, dalıp gidersiniz.... Mehmet Deveci |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzün, her mevsim içimizde açan en nadide çiçek… Mehmet DEVECİ 0 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Anlatacak gücüm yoktu belki; ama susacak çok şeyim vardı... Mehmet Deveci |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yüreğimize iyi gelen şeyler bazen uzakta, bazen yakında, bazen de içimizdedir. . . Mehmet Deveci |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen 'zayıf bir yaprak' halleri vardır insanın. Rüzgar esse alıp götüreceği, alıp götürsün istediği halleri... Mehmet Deveci |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Belki de bu zamanda Nuh'un gemisi insanın kendi yureğidir. Onu inşa etmek ve oraya gizlenmek gerekir.. Mehmet Deveci |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yoruldu kelimeler, Yaşanmayan cümleler kurmaktan.. |Mehmet Deveci |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hiç bir kelime ne tarif edebiliyor ne de anlatmaya yetiyor içimizdekini. Elimizde olan tek ve en güçlü sığınağa; duâya döküyoruz içimizi… Mehmet Deveci |
SAAT: 11:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.