![]() |
Seri okuyamama ve Ezberde sıkıntı ? S.a Hem seri okumada hemde ezberlerde bazı sıkıntılarım var önerisi olan varmı, çok okumama rağmen bir türlü istediğim hıza kavuşamadım. Lütfen duada edin, dualarınızda beni unutmayın. |
Cevap: Seri okuyamama ve Ezberde sıkıntı ? a.s. hızlı okumadan kasıt sizin istediğiniz hız nedir ki acep,, hangi işle çok mesgul olursanız illaki o işte usta olursunuz demi.. genelde okudukca ogrettikçe birşeyler ilerler, okumada aynı şekilde. ezberde ise mantık bir ayeti ezberler sonra ikincisi ezberlenir ve önceki ile birleştirilir. sonra 3 ayet ezberlenir, yine birleştirilir. ve ezberlediğiniz kullanırsanız, yanı namaz kılarken olsun falan okursanız, daha pratik olur. ezber yaparken sadece sakin kafa olsun yada sabah namazı sonrasında olabilri yatarken olabilir sakin ve en akılda kalacak zamanlarda yaparsanız daha iyi olur. tavsiyem yatarken yada sabah namazı öncesi ve sonrası.. |
Cevap: Seri okuyamama ve Ezberde sıkıntı ? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forum içinde yardımcı olabilecek konular bunlar buyrun burdan bakabilirsiniz. |
Cevap: Seri okuyamama ve Ezberde sıkıntı ? Teşekkürler saolun. Yüce .ALLAH (c.c.), razı olsun hepimizden. |
Cevap: Seri okuyamama ve Ezberde sıkıntı ? selamün aleyküm benim mahreçlerde çok sıkntım var tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin |
Cevap: Seri okuyamama ve Ezberde sıkıntı ? Alıntı:
eğerki kendi kendize çalışacaksanız, fatih çollak hocanın başkada olabilir mahreç dersi videou su varsa izleyip kendinizde ayna karsısında yapmaya calışmanızdır, diye düşünüyorum |
Cevap: Seri okuyamama ve Ezberde sıkıntı ? benum okumam iyi tecvit kurallarınıda uygulayabiliyorum ama seri okuyamıyorum ,bunun için çok çok okumam lazım ama ( |
Cevap: Seri okuyamama ve Ezberde sıkıntı ? Alıntı:
hocam aynı dertten bendede var. |
SAAT: 22:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.