|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: Dün (13:39), Konuya Son Cevap : Bugün (15:43). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Sizcede insan sevdigine sataşırmı?🤔 Yapılan araştırmalar sonucunda birbirine sürekli sataşanlar arasındaki arkadaşlık ilişkisi daha kuvvetli olurmuş. Psk. birbirini eleştiren, tiye alan arkadaşların daha samimi iyi niyetli olduğunu söylemiş. Sizce? ![]() Sizcede öylemi Ataların dediği gibimi insan sevdiğinemi sataşır? Buyrun bekliyorum
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Kara Kartal | 0 | 10 | 25 Nisan 2025 14:44 |
![]() | Anket'ler-Röportaj'lar | Kara Kartal | 3 | 36 | 25 Nisan 2025 14:29 |
![]() | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 5 | 44 | 25 Nisan 2025 13:39 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 5 | 41 | 24 Nisan 2025 19:44 |
![]() | Resim/Karikatür | Kara Kartal | 0 | 17 | 24 Nisan 2025 19:31 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Bence sataşır, dozunda tabiki Yerden yere vurmadan rencide etmeden,saygısı iletişimi güzel olduktan sonra neden şakalaşmasın ki. Bu konuda ben çok şey yaşadım,kimseyi bilerek kırmadım çok şükür, Ama kırıldım sustum. Uzun aslında değinmek istesem. Ama sevdiğim kişiyle sataşmak,şakalaşmak isterim ![]() Güzel bir konu teşekkürler kartal..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Saol su damlası aslında detaylı değinmeni isterim. Duyguların, hisettiklerin anlamında. Şaka espri tamm olur tabikde sürekli satasmak zor bence. Herkes birbirini üzmeden incitmeden arkadaşlıklar oluşabilir.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
Sildin mi tam siliyorum. Böyle davrananlar aslında huyumuzu değiştirmeye neden oluyorlar. Ne diyoruz uzak dur benden demek zorunda kalıyoruz..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Birbirini sürekli onaylayan-onaylanan arkadaşlıklar yıpratıcıdır. Yıllar içerisinde hatayı, doğruyu, hakikati, eğriyi söyleyebileceğin bir hal almadiysa o ilişki kardeşlik ilişkisi değildir. Kardeşsen sataşacaksın tabi. "Alınır mı, darılırmı "diye düşünmeyeceksin. Mecazını da, kinayesini de, mizahını, zorbalamasını da anlayacaksın, misliyle cevap verecek birlikte tiye alıp birlikte gülüp geçeceksin. Böyle olmak seviye-saygi-ölçü sınırını aşmak demek değil . Alıngan mıy mıy olanla da o seviyede götürülür. Sert tanışmalar yaşadığım, gergin cümleler kurduğum,laf soktuğum, damarına bastığım aynı şekilde nerdeyse beynime pıhtı attıracak, tıkalı tüm damarlarımi açacak cinste ayar veren, laf sokarken hizaya sokan sevdiklerimle bambaşka bir uhuvvet bağım vardır. Açık fikirli olmak bu. Oluru olmazı sorun etmezsiniz. Duracağın yeri, geçeceğin yeri kardeşlik hatrina aşabilirsin. Kinamaz, yipratmaz. Bu güzel birşey. Herkesle olmaz seviyeli olmak, karşı tarafın hatrini ve hakkını gözetmek en doğrusu ama sataşarak anlastığınız biri olsun mutlaka hayatınızda sizi ve kardeşlik bağınızı diri tutar. ![]() "Allah kalplerinizi kaynaştırdı da O’nun bu nimeti sayesinde kardeş oldunuz." Sataşmadan bir yolunu bularak ta devam ettirmeli. Rabbimiz bizleri kardeş ettiyse kıymet bilmeli yerli yersiz sataşıp kimseyi bunaltmamalı. Benimkisi kırmızı reçete.))
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Adminim birbirimize çok sataşıyoz iyiye işaret beni çok seviyon anladım ![]() ![]() ![]() ![]() yinede senin yöntem zor yahu ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() Konu Kara Kartal tarafından (Bugün Saat 15:45 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (1 Üye ve 2 Misafir) | |
Esma_Nur |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Düşündümde 🤔 | Esma_Nur | Esmanur | 28 | 27 Mart 2025 06:32 |
Gavsım himmet peki ama hangisi 🤔 | Kara Kartal | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 05 Mayıs 2024 00:00 |
Ey insan | GÖKCEN_AZRA | Muhtelif Konular | 25 | 21Haziran 2015 14:02 |
Aslında insan namaz kılmaz; namaz insan kılar | GÖKCEN_AZRA | Namaz-Abdest-Teyemmüm | 2 | 09 Ağustos 2014 12:12 |
Ah insan...! | Minam | Şiirler ve Şairler | 3 | 29 Kasım 2008 12:48 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|