|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Yitiksevda,Açılış Tarihi: 15 Kasım 2009 (19:04), Konuya Son Cevap : 22 Kasım 2009 (00:54). Konuya 19 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Kasım 2009, 19:04 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | 46.Haftanın Misafiri Banu AKSOY 46.Haftanın Misafiri Banu AKSOY Haftanın misafiri Yazarlarımızdan Banu AKSOY Kardeşimiz seçilmiştir. Hayırlı olsun sizi tanıyalım biraz.. |
Konu Sahibi Yitiksevda 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Akılsız Bedenler | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 1 | 2308 | 20Haziran 2017 01:11 |
Kibir hastalığı / mevlüt hönül | Makale ve Köşe Yazıları | Yitiksevda | 0 | 2213 | 24 Mayıs 2016 17:24 |
Hainler! – Dokuzlu Çete ve Karakter(siz)leri /... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 1 | 2022 | 19 Mayıs 2016 23:06 |
Çocuk İstismarı ve Ensest – Modern Lût Toplumu /... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 1 | 2010 | 19 Mayıs 2016 23:02 |
Vicdanla Cüzdan Arasında / MEVLÜT HÖNÜL | Makale ve Köşe Yazıları | Yitiksevda | 0 | 1974 | 19 Mayıs 2016 22:59 |
15 Kasım 2009, 21:49 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | RE: 46.Haftanın Misafiri Banu AKSOY
tebrikler kardeşim kolay gelsin diyim öncelikle gerçi M. KARAKÖSE abimiz yoksa işin kolaydır onun soruları baya bir terletir sizi |
16 Kasım 2009, 01:26 | Mesaj No:5 |
RE: 46.Haftanın Misafiri Banu AKSOY
misafirliğiniz çaylı kahveli hayırlı faydalı geçsin. filozof gelmezse şanslısınız. gelirse ipinizi hazırlayıp küprüye çıkın filozof gelirse ihtimalını düşünerek son günlerini yaşayan yazarımızı yormayacak soru sormuyacağım. | |
16 Kasım 2009, 09:59 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | RE: 46.Haftanın Misafiri Banu AKSOY konukluğunuz hayırlı olsun Banu AKSOY ... tüm misafirlerimizin de zevkle cevapladığı pişmaniye tadında sorularımı sizede yöneltmek isterim insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? son olarak KuM TaNeSİ? kolay gelsin... |
17 Kasım 2009, 12:46 | Mesaj No:8 |
RE: 46.Haftanın Misafiri Banu AKSOY
Selamunaleykum; beni misafir eden ; hakkımda kapısını açan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allahın rahmeti üzerinize üzerimize olsun. Mersin doğumluyum. Aile durumum : Ailemle yaşıyorum; 3 kardeşim var. Lise: Mersin ihl mezunuyum. Üni: 2 yıl mersin üni.son 2 yıl anadolu üni de olmak üzere işletme fakultesini bitirdim. Şu anki durumum: 2002 den beri muhabecilikle meşgulum, şu an 6 firmanın müşavirliğini yapıyorum. Bağlı olduğum dernek kurum ve kuruluşlar : Mesleki olarak hariç MERİMDER (http://www.merimder.org.tr/ ) mersin ihl mezunları mensupları derneği kurucu üyelerindenim. Genel duruşum : Hayatta konumum her daim iyi olmaya tabi bir duruş, yeisten uzak bir yaşantı olmasıdır. Dünyaya dair isteklerim: Adilane bir likidite dengesi. Ve ümmet kavramını nefislerinden önde tutan müslümanlar. İlgi Alanlarım: Yazarlık kendimi çok fazla eleştirdiğim için çok fazla yazmıyorum. Fotoğraf : Bakışımı ufkumu aydınlattığı için merak saldım ve bırakamadım (arşivim : http://www.flickr.com/photos/birgaripseyyahiste/ ) İnfak : ( buda latife olsun ) Kendimde en çok eleştirdiklerim : Bazen çok aşikar olmam , işe kendimi çok kaptırmam, gereksiz sorumlulukları fazla önemsemem, fevrilik, İyi bir kul olamama Sorgulamalarım: Neden çok çok çok okumuyorsun ... Sitede takdir ettiklerim: Tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun .Özel olarak Abdulmelik abim ve Fecr abimiz. Fecr abimizi özellikle kuran çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Şimdilik yazacaklarım bu kadar acizane Sizlerin sorularını cevaplamak adına takip edeyim. Selametle... Hasta olmam hasebi ile konuya iştirak edemedim hemen kusura bakmayınız. | |
17 Kasım 2009, 13:02 | Mesaj No:9 | |
RE: 46.Haftanın Misafiri Banu AKSOY Alıntı:
| ||
18 Kasım 2009, 00:29 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | RE: 46.Haftanın Misafiri Banu AKSOY
Hayırlı Olsun Kardeşim. Peygamber efendimizin Kuran'ı açıklamakla yükümlü olduğu ve bu görevin kendi kavimlerine gönderilmiş olan Peygamberlerin tümüne ait olduğu Yüce kitabımızda belirtilmiştir.. Lakin günümüz İslam aleminde binlerce fikrin ortaya hak olarak çıktığını izlemekteyiz,Kuran'ın her konuda tek başına yeterli olduğunu savunanlara şahid olmaktayız? SÜNNET'SİZ bir KURAN -KURAN'SIZ bir SÜNNET olgusunu Müslümanlara empoze etmeye çalışanları? Kendi efendilerinin,Şeyhlerinin,Atalarının,Abilerinin yaşamlarını uygulamalarını Peygamber sünnetinden evla görenleri? Beşeri Kitapları KURAN'I adeta ikinci plana almışçasına kutsayanlara KURAN diliyle nasıl bir cevap verebilrisiniz? |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |