|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 11 Mart 2012 (17:40), Konuya Son Cevap : 15 Mart 2012 (02:30). Konuya 55 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:41 |
Durumu: ![]() Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | ![]()
[QUOTE=kamer34;164388] Ben sorularıma bir fıkra anlatarak başlamak istiyorum.. Öğretmen ödevlerini yapmamış öğrencilere teker teker sorar ödevini niçin yapmadın...? Öğrenciler başlamışlar mazaretlerini anlatmaya,kimisi akşam bizde elektirk yoktu kimisi misafir gelmiştir,kimisi akşam rahatsızdım derken en son öğrenciye sıra geldiğinde öğrenci ağlamaya başlamış.. Öğretmen: Yavrum niçin ağlıyorsun Öğrenci : Öğretmenim herkes bir mazaret öne sürdü benim uyduracak bir mazeretim kalmadıda ondan demiş... ![]() Muhsin hocam sağ olsun tüm soruların anasını sordu...O cevapları merakla bekliyoruz.. Esadullah bey 1.sorum şu 1-İslam dininde bilmemek mazertmidir..Eğer mazaret ise yahudi ve hıristiyanlar yada başka din mensuplarından olanların kafir kabul edilmelerinin nedeni nedir size göre.. Sayın kamer bilmemekle kafir ilan edilmemenin ne lakası var anlamadım, kişi inanmadığından, iman etmediğinden dolayı kafir dir.Yoksa Ehli Kitapta neyin ne olduğunu pek ala biliyor... 2-İslam dinine göre “Din” kavramını kısaca tanımlarmsınız..? Din iman ve islam hasletleri üzerine ölene kadar sebat etmektir.Allahın c.c. kanunlarıdır.Bu kadar yeterlidir sanırım kardeşim Şimdilik sorularım bunlar nasıl olsa bir hafta bizde misafirsniz gidişata göre tekra sorarız inşAllah......... Kolay gelsin... |
![]() | Mesaj No:42 |
Durumu: ![]() Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | ![]() Selamun aleyküm sevgili medineweb ailesi ; Sanırım düşüncelerini ve duygularını bazı arkadaşlar başka yollardan sunmak istiyorlar buna gerek yok yeterki edebi aşmayalım , o zaman ne misafirliğin bir anlamı kalır ne de evsahibinin... Misafir umduğunu değil bulduğunu yer derler biz bir su bile içemedik daha ![]() vesselam |
![]() | Mesaj No:43 |
Durumu: ![]() Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | ![]() Sayın esadullah,aynı itkatte olmayanlar aynı dinde olabilirler mi..ve bunlar namaz kılsalarda,oruç tutsalarda,zekat,hac gibi ibadetleride yapsalar..
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
![]() | Mesaj No:44 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
![]() | Mesaj No:45 |
Durumu: ![]() Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | ![]() esadullah kardeşim sizde de ne sabır var valla... hala hoşgörüyle yazabiliyorsunuz. Şeyhlere bu kadar kızan insanların nefisleri çoktan şeyh olmuşta haberleri yok.biraz daha yazarsanız şurdaki ortam bizim kilise maceramıza benzeyecek... |
![]() | Mesaj No:46 |
Durumu: ![]() Medine No : 13038 Üyelik T.:
14 Aralık 2010 | ![]()
__________________ Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli. |
![]() | Mesaj No:47 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
hikaye bölümümüz mevcuttur.burası misafir bölümüdür.
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
![]() | Mesaj No:48 |
Durumu: ![]() Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | ![]()
tamam böyle bir müdaheleyi bekliyordum affola.yazdığım bütün hikayeler esadullaha verilen cevaplarla ilgilidir.müsade ederseniz son bir yaşanmışlık yazayım ayrı bir konu açmıyayım şimdi .müsade yoksa yazmam.
|
![]() | Mesaj No:49 |
14Haziran 2007 | ![]()
akşam musait olursam misafirimize bazı ikramlarda bulunacağız inşaallah... o kadar uyarı yazdık,lültfen misafirimize saygılı olacağız diye.ferdi bey umutsuz vaka! edep yahu!! oralığı karıştıran mesajlar silinecektir bilginize...
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
![]() | Mesaj No:50 |
14Haziran 2007 | ![]()
yaz bakalım içinizde kalmasın..hasta filan olursunuz Allah korusun ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 36 Kişi okuyor. (0 Üye ve 36 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
2012 17. Haftanın Misafiri Esma_Nur (^_^) | İnceSızı | Hafta'nın Misafiri | 38 | 08 Ekim 2012 14:53 |
2012 16. Haftanın Misafiri Su damlası | Esma_Nur | Hafta'nın Misafiri | 19 | 23 Nisan 2012 11:32 |
2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 85 | 24 Şubat 2012 23:57 |
2012 7. hafta'nın misafiri İnceSızı | Esma_Nur | Hafta'nın Misafiri | 55 | 24 Şubat 2012 23:42 |
2012 2. haftanın misafiri talibetün | Esma_Nur | Hafta'nın Misafiri | 18 | 10 Ocak 2012 20:48 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|