|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 11 Mart 2012 (17:40), Konuya Son Cevap : 15 Mart 2012 (02:30). Konuya 55 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:51 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13038 Üyelik T.:
14 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
Kendiniz anlattıklarınızdan birşey anladınızmı..? Yada bu anlattıklarınız neye delil oldu...? Eğer siteminiz FERDİ beye ise onu hepimiz tanıyoruz....O da kendi meramını her zaman olduğu gibi kendi uslübü ile anlatmış.... Anlatımındada esadullah beye bir hakaret görmedim..Sadece kendi uslübü ile o dine saldırmış...
__________________ Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli. | |
![]() | Mesaj No:52 |
Durumu: ![]() Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | ![]()
Esadullah hocam allah c.c hazretleri yardımcın olsun
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
![]() | Mesaj No:53 | |
Durumu: ![]() Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() | Mesaj No:54 |
Durumu: ![]() Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | ![]() hikayenin yeri burası değil biliyorum.ama asıl önemli iki hikaye(yaşanmışlık)yazılmasına müsade olmadığı için meram anlatılamamış olabilir.(ki sanmıyorum anlayan anladı...) hikayeler kısmından son iki hikayeyi okursanız toplamasını yapabilirsiniz. |
![]() | Mesaj No:55 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. | |
![]() | Mesaj No:56 |
Durumu: ![]() Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | ![]()
Esadullah bey efendi(ks) ise hala niçkini yazmasını bilmez,bilenleri dinlemez,başlar tevile.efendim tecvit kuralı imiş de.esed yerine esad seçtim diyor.sin ile sad harfi değiş tokuş tecvit değil arapçanın anasını ağlatan bir değişim. Buna çok güldüm mısırlı hoca efendi ![]() Sokağa çık imam hatip lise öğrencisine sor 'esed esad farkını allah ile aynı cümlede' ne manaya gelir öğretir. Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama onlarda sizin gibiyse vay halimize mısırlı hoca efendi... Misafir olmuşsunuz,gelenek gereği soru sorulur ve feyz alınmaya çalışılır.muhteşem dadaş misafirimiz soru sorana edepsiz diyor.defalarca banlandım artık banlanmak istemiyorum.içimden size selamlar yollamayı seçtim.gerçi şeyhleriniz içimide okuyor ya sana haber verir neyseee.herkes deli derdi kabulenmiştim.ama edepsiz kelimesini kdv ötv iade taahutlu.... Siz evvela soru sorun o zaman feyz alırsınız ama yazdıklarınızdan haberiniz bile yok sanırım tekrar tekrar bir okuyun bakalım anlayacakmısınız mısırlı kardeş, Siz başka tellerden çalıyorsunuz mısırlı kardeş efsahibi iseniz gelen misafire hakaret değil saygı sunmanız lazım, bizde misafir küfürde etse eyvallah denir bunu yapan efsahibi olursa onada edepsiz denir.Edeb kelimesine neden bu kadar takıldınız onuda anlamadım delilik veli eder ama edeb olmazsa değer de olmaz mısırlı hoca kardeş... |
![]() |
Konuyu Toplam 37 Kişi okuyor. (0 Üye ve 37 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
2012 17. Haftanın Misafiri Esma_Nur (^_^) | İnceSızı | Hafta'nın Misafiri | 38 | 08 Ekim 2012 14:53 |
2012 16. Haftanın Misafiri Su damlası | Esma_Nur | Hafta'nın Misafiri | 19 | 23 Nisan 2012 11:32 |
2012 6.haftanın misafiri mehmet akif2 | Medineweb | Hafta'nın Misafiri | 85 | 24 Şubat 2012 23:57 |
2012 7. hafta'nın misafiri İnceSızı | Esma_Nur | Hafta'nın Misafiri | 55 | 24 Şubat 2012 23:42 |
2012 2. haftanın misafiri talibetün | Esma_Nur | Hafta'nın Misafiri | 18 | 10 Ocak 2012 20:48 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|