![]() |
Bu Haftanın Misafiri HAMİT-KUŞ Kardeşimiz selamun aleyküm medineweb ailesi.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu haftaki konuğumuz HAMİT-KUŞ kardeşimiz..hayırlı olmasını temenni ediyorum :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine hafta boyunca sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.(özele girmemek kaydıyla) konuğumuzun cevaplamak istemediği özel sorular sorulursa pas deme hakkı vardır :) buyrun öncelikle tanıyalım sizi :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu HAMİT-KUŞ Kardeşimiz Aleyküm selam misafirimize h.g sefa getirdin diyelim:) |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu HAMİT-KUŞ Kardeşimiz MİSAFİRLİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN HAMİT-KUŞ KARDEŞ alkış000 |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu HAMİT-KUŞ Kardeşimiz Hayırlı olsun misafirliğiniz hoşgeldiniz :) |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu HAMİT-KUŞ Kardeşimiz hamit kardeşimize yakışır,renkli ve görkemli bir karşılama olmuş misafirliğiniz hayırlı olsun hamit,c*c* |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu HAMİT-KUŞ Kardeşimiz bence bundan sonra bütün misafirler böyle karşılansın ,böylede güle güle denilsin (:sayın huzeyfe, emeğinize sağlık çok hoş |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu HAMİT-KUŞ Kardeşimiz medineveb misafirliğinizde size kolay gelsin,inşaallah hayırlı olur hakkınızda... |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu HAMİT-KUŞ Kardeşimiz Misafirliğiniz medineweb ve sizin için hayırlı olur inşallah |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu HAMİT-KUŞ Kardeşimiz Alıntı:
siz yeterki isteyin :) ben konuyu açarken biraz renklilik katmak istedim iyide olmuş değilmi :):) teşekkür ederim abla :):) bide konuğumuz uğrasa gülümseyen000 |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu HAMİT-KUŞ Kardeşimiz Misafirliğin hayırlı olsun,Hamit abla!!:) |
SAAT: 10:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.