|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 03 Mart 2013 (16:47), Konuya Son Cevap : 10 Mart 2013 (13:04). Konuya 40 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Mart 2013, 16:10 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''NİSAREYYAN'' Kardeşimiz insanlarla iletişiminiz nasıldır? İyi sanırım güler yüzlü müsünüz? genellikle ağlar mısınız? ağlarsanız neden? aaa çok ağlarım sebeb için bi çocuğu ağlarken görmek yeter mesela heralde çabuk etkileniyorum hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hatırlayamadım ki hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? çok galiba bebeğimi ilk gördüğüm an bunlardan biri mutluluk sizin için ne ifade ediyor? sıcaklık gülümsemek hep sevdiklerimle olmak kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? taviz garip bi kelime fedakarlık olarak düşünürsek ailem için heralde her türlüsünü yapabilirim hayat felsefeniz nedir? hayata dair düşüncem Misafiri olduğum şu dünyada Rabbimin emrettiklerini yapıp yasaklarından uzak durmaya çalışmak ve bunu sonraki nesillere en güzel şekilde öğretmeye çalışmak iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? kariyerle işim olmaz Allah aşkını seçerim o diğer aşklarıda getiriyor zaten yaptığınız en büyük çılgınlık? okulda çook yapmıştım ama şimdi pişmanım Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? renkli renkli balonlar Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Evet insan bi yandan o güzelliğe tefekkür ediyor bi yandan da kıyameti düşünüyor yani ben öyle Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? Annem babam eşim kardeşlerim kızım yani ailem galiba bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? sıkılınca size göre sevgi sonsuz size göre macera gülünç size göre hayal olmazsa olmaz size göre kardes candan öte size göre dost herzaman yanında olmalı size göre aile seve seve fedakarlık size göre eş ayy daha çok soru var bana göre eş Herşey size göre hayat.. hem bitsin hem bitmesin size göre insan hatalarla dolu size göre özlem ayy çok zooor sizegöre hasret size göre beklemek hiç sevmem size göre gitmek kalmakdan daha kolay size göre mutluluk gönül huzuru size göre endişe yer bitirir insanı size göre özgürlük çoook güzel gökyüzünü kucaklayabilmek gibi bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? annemin evine (-) ler (+) ları hep götürür mü? hiç bizaman götürmez sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? bazen pes de ederim ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? evet Hac a gitmek en başta ne tarz müzikler dinlersiniz? aslında dinlemek ne kadar doğru bilmiyorum ama.. slow veya türk sanat müziği dışında belkide herşey en çok eşref ziya forumda sizi en mutlu eden olay? yeni arkadaşlar kazanmak beni çok mutlu etti forumda sizi en çok üzen olay? cemaatlere dil uztılması gibi kişileri aşan olaylar forumda en çok ilginizi çeken konular? en çok ilahiyat tabi ama ben biçok konuyu okumayı seviyorum hayat size ne öğretti? bi çok şey en önemlisi varlığın sonu olduğunu hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? bu en zor soruymuş evlenmek olabilir çünkü anne-baba olmak tarifsiz.... kolay gelsin...
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
04 Mart 2013, 22:32 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''NİSAREYYAN'' Kardeşimiz
cevaplar için teşekkür ederim |
04 Mart 2013, 23:04 | Mesaj No:23 |
07 Aralık 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''NİSAREYYAN'' Kardeşimiz
Rica ederim
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
05 Mart 2013, 12:16 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 21263 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''NİSAREYYAN'' Kardeşimiz
s.a.tekrar hayırlı olsun... 1.İlahiyatı niçin okuyorsunuz... 2.ihl mezunu olmayarak arapçadan nasıl yükset not aldınız... |
05 Mart 2013, 12:49 | Mesaj No:25 |
a.s teşekkür ederim ilahiyatı sadece öğrenmek için okuyorum desem yanlış olmaz açıkçası şuan düşüncelerim arasında çalışmak yok arapça konusuna gelince ilk kayıt yaptırdıktan sonra uzunca bi süre ne yapacağımı bilmiyodum kendimi kalacağıma inandırmıştm artık çünkü kızımla kursa gidemedim ismek (halk eğitim) kursuna gitmeyi denedim ama fayda vermedi aslında ilahiyat derslerinden en merak ettiğim dersti belkide arapça (ben sayısalcıyım sözel derslerle pek aram yok) neyse sonuç olarak daha önce de forumda bahsetmiştm internette bi site önerdiler paket olarak alınıyo oradan çalıştım benim zaten yabancı dile merakım vardı belki de bunun yardımı olmuştur ama sınavlarımda Rabbimin yardımı ile muvaffak olduğum işin en gerçek kısmı aslında çok uzun yazdım hakkınızı helal edin
05 Mart 2013, 15:31 | Mesaj No:27 |
Teşekkür ederim
06 Mart 2013, 00:33 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''NİSAREYYAN'' Kardeşimiz
misafirliğin hayırlı olsun
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
06 Mart 2013, 16:54 | Mesaj No:29 |
06 Mart 2013, 17:27 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''NİSAREYYAN'' Kardeşimiz tekrardan hayırlı olsun misafirliğin ufak bir kaç sorum var nisareyyan nickn mi sadece yoksa gerçek adın mı ? en son hangi kitabı okudun?ve ne tarz kitapları okursun ? sağlık bakanlığının Anne Sütü Bankası Projesi için ne düşünüyorsun? son olarakta sizce yemekle olan ilişkimiz ihtiyaç mı yoksa duygusal mı? cevaplar için şimdiden teşekkürler
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |