|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 17 Mart 2013 (14:54), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2013 (13:28). Konuya 46 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Mart 2013, 14:24 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 17509 Üyelik T.:
22 Mart 2012 | Cevap: bu haftanın misafiri BİLGE arkadaşımız ben de böyle misafirlik mi olur diyordum günümüz misafirliği heralde ( şaka yaptım misafirlere zor soru sorulmaz değil mi )
__________________ Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... |
20 Mart 2013, 14:28 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: bu haftanın misafiri BİLGE arkadaşımız
Akşama sabredin misafirliğiniz bitene kadar yetecek soru hazırlarım size.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
20 Mart 2013, 14:33 | Mesaj No:44 | |
22 Mart 2012 | Cevap: bu haftanın misafiri BİLGE arkadaşımız Alıntı:
sizin sorulardan korkuyom ben uzgn kolay olsun bari
__________________ Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... | |
21 Mart 2013, 00:42 | Mesaj No:45 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: bu haftanın misafiri BİLGE arkadaşımız
Tarihe isimlerini '' Hariciler'' Olarak yazmış olan kesim. Musa (a.s) ile Alim Kul arasında geçen kıssadaki Alim kulun çocuğu ilerde asi olabileceği kanısı ile öldürmesini kendilerine delil alarak birçok çocuğu öldürmüşlerdir. Günümüz El Kaidesi ve benzeri birçok yapı aynı hatayı yapmaktadırlar. Özellikle kendilerine Selefi ismi ile adlandıranlar Kur'anın Zahirine bakarak kendilerini Müslüman geri kalanları ise Şirk Ehli ilan edebilmektedirler. Bizler bu mantıktan ziyade Kurana nasıl bakmalı anlamalı yaşamalıyız İfrat ve Tefrit boyutu nedir? İtikadi hususlarda Allah Resulüne Maledilen sözler/Hadis delilmidir? İlahiyat öğrencilerine yönelik kaynaklarda haddinden fazla uyuşturucu din anlayışı verilmektedir. Bunların doğru ve yanlışını ayırd edebiliyormusunuz? Sorularım bu kadar Kolay gelsin.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
22 Mart 2013, 18:59 | Mesaj No:46 | |
22 Mart 2012 | Cevap: bu haftanın misafiri BİLGE arkadaşımız Alıntı:
Allah ıslah etsin ne diyelim... uzgn gerçekten çok acı bir olay ve günümüzde de böyle olaylar çok canlar yakmakta ama Rabbim dünyada yada ahirette cezasını verir inşAllah diyebiliyorum sadece şüphesiz en gerçekler Kuranı Kerim de Hadisleri reddetmek haşa Allah Resulünü de Peygamberimizi de inkar etmek olur bizim en büyük delillerimiz Kuranı Kerim ve hadislerdir Uyuşturucunun hayatımızda olamayacağı gibi olmaması için de güvenilir kaynaklarımız olmalı herkesin farklı görüşleri, anlayışları olabilir bunları ortaya koymalıdırlar ki yanlışlıklar düzeltilebilsin ama bu konuya çok fazla yer verilmesi çeşitli nedenlerden dolayı sakıncalı olabilir Teşekkür ederim Cevap biraz geç kaldı ama affedin
__________________ Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... | |
24 Mart 2013, 13:28 | Mesaj No:47 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: bu haftanın misafiri BİLGE arkadaşımız
bilge kardeşime davetimi kabul edip icabet etiiği için teşekkür ederim.soruşarıyla konuğumuzu ağırlamaya yardım eden arkadaşlarada teşekkürler..sizi tanımak güzeldi saolun..fiemanillah |
Konuyu Toplam 35 Kişi okuyor. (0 Üye ve 35 Misafir) | |